masina este scoasa de la impozit. nu am fiscal,dar itp si asigurarea sunt valabile,odata ce ipt-ul este facut stiu ca masina este in evidenta la RAR, dar vreau sa stiu eu ce pot sa patesc daca sunt depistat ca masina este scoasa de la primarie si nu platesc impozit dupa ea. nici nu este pe numele meu, nu am nici procura sau contract de vanzare-cumparare. din cate stiu eu ca sofer nu patesc nimic penal pentru ca nu este pe numele meu. sau stiu eronat? din cate stiu proprietarul raspunde penal de masina. si cum te poate depista politia in trafic daca platesti impozit la masina sau nu? pe ei ii intereseaza doar asigurarea,ipt si talonul, daca vreau sa o transcriu pe numele meu oare voi avea de platit tot impozitul din urma? si taxa masinii este recuperata de proprietar. va multumesc !
ce consecinte poti avea daca conduci o masina care nu este inscrisa la taxe si impozite si nu este pe numele tau, cumparand masina fara contract de vanzare -cumparare. nici macar procuram si nici fiscal,circuland si foloind actele persoanei care figureaza ca si proprietar
buna. am cumparat o masina de la un nene care spune ca fiscalul e la proprietara si ca el a trecu pe el masina la impozit pentru ca este persoara cu handicap grav si asa nu ar avea de platit impozit dupa masina. eu am actele masinii mai putin fiscalul. daca ma opreste politia si ii arat actele constatand ca nu este pe numele meu poate sa imi faca ceva? am fost o singura data oprit de un echipaj, le-am dat buletinul,permisul si actele masinii si atata tot,nu au intrebat de ce nu e pe numele meu sau a lu cine este....oare sa ma astept pe viitor si la asemenea intrebari? dar ma tot gandesc ca poate el nu a inregistrat masina la primarie si de asta zice ca nu este impozit la masina sau chiar este scutit ca este handicapat....intrebarea este cum poti sa trecu o masina la primarie doar la impozit pe tine nu si in acte? astept pareri