avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate Funcționarilor x

Activitate Funcționarilor x

Eu sensul de zi liberă cum este menționat in lege eu il înțeleg fără sa fie condiționat într-un fel ,legiuitorul putea sa stipuleze liberul in cauza sa fie consumat in efectuarea analizelor medicale dar nu este condiționat ,,cum vine ii liber da nu ii liber ‘m ex : te prezinți la donat de sânge , Primești o adeverința cu care ai o zi de medical pe care o înmânez angajatorului aici esti condiționat . Va multumesc !

Cornel Vasile a scris:

Nu este libera sa stati acasa , ci pentru ca sa va efectuati controlul medical anual.

Referitor la ziua liberă a funcționarului public pt .control med . Pai ori ii liberă ori stai pe la uși la clinica ? Sau îți mai da o zi liberă după control dacă nu eu numesc ziua liberă pentru control schimb de experiența .
Polițistul local are statut special prin legea155/2010 dar nu se regăsește in legea 263/2010in nici o anexa iar norma de hrana se primește deoarece poliția locala face părte din sistemul integrat de ordine publica deci cu alte cuvinte avem statut dar nu îl bagă nimeni inseama
Polițistul local are statut special prin legea155/2010 dar nu se regăsește in legea 263/2010in nici o anexa iar norma de hrana se primește deoarece poliția locala face părte din sistemul integrat de ordine publica deci cu alte cuvinte avem statut dar nu îl bagă nimeni inseama