avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate marius15g

Activitate marius15g

Mulțumesc mult pentru răspunsul prompt!
Buna seara! Acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. Observând ca la data de 29.12.2020 trebuia sa ma prezint sa înmân nu stiu ce plic cu acte. Bineînțeles ca înainte sa primesc această înștiințare, eu nu am primit nimic altceva, neștiind ca trebuie sa ma prezint.

ÎNȘTIINȚARE în atenția CIOBANU GEORGE MARIUS, având ultimul domiciliu în ......... in conformitate cu art 260 din Legea 135/2010 privind Codul de procedură penală, vă înștiințăm că data de 29.12.2020 afișarea prezentei, nefiind indeplinite condiții de inmânare a plicului cu acte de procedură aferente dosarului cu nr. 20379/281/2020, aflat pe rolul instanței JUDECĂTORIA PLOIEȘTI, Secția Penală cu sediul în Str. Gheorghe Lazar nr.6,, ROMÂNIA. Và comunicăm că sunteți în drept să vä prezint dupà 7 de afișarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile, pentru inmânarea actelor de procedură la sediul instanței JUDECĂTORIA PLOIEȘTI, Secția Penală, camera, in zilele lucrătoare, între orele. De asemenea, menționat că, în cazul în care, fără motive temeinice, nu vă prezintă pentru comunicarea actelor în termen de 7 zile, actele de procedură se vor considera comunicate la împlinirea acestui termen.

Ce este de făcut? Ce se întâmplă daca depășesc aceste zile ? Mulțumesc mult pentru raspuns.
Mulțumesc pentru Informații! O sa mă duc luni să fac apel și revin cu detalii !
In cazul asta ce e de făcut? Trebuie sa fac o declarație și depusă la tribunal pentru apel, nu ? Daca mă ajutați cu un model de declarație v.as fi recunoscător ! Mulțumesc pentru informații !
Deci în concluzie, nu se mai poate face nimic acum ?
Îmi trebuie avocat ? Plătesc ceva cheltuieli de judecată dacă se respinge cererea de apel? Și ce anume ar trebui sa scriu in cerea pentru a cere daune morale? Scuze dar e prima data cand trec prin așa ceva din păcate. Mulțumesc că încercați să mă ajutați!
Nu ! Că nu am știut procedurile ! Ce e de făcut în cazul acesta ? Mulțumesc pentru răspuns ! Acestea sunt datele din dosar [ link extern ] .
Buna ziua ! Sunt nemulțumit de hotărâre judecătorească adusa inculpatului. Eu in calitate de parte vătămată vreau sa ii cer daune morale. Ce este de făcut? Menționez că dosarul este de tip fond și timp de apel de 10 zile. Cum ar trebui sa procedez? Mulțumesc !