avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate Viorica05

Activitate Viorica05

Aaa ok, am înțeles! Perioada contractului a fost indeterminata, iar salariul l-a primit lunar! Ma gândeam ca au drepturi ca afară, când se încheie contractul se primește o suma în funcție de perioada lucrata! Mulțumesc pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Dacă a încasat salariul pentru perioada lucrata pana la data încetării contractului, atunci nu mai are ce sa primească.

Bună ziua! Soțul a lucrat din decembrie 2012 pana la sfârșitul lui februarie anul curent, la o firma! Exista cumva o lichidare ce ar trebui luata pe toți anii de munca în cadrul firmei respective? El a încasat pe 15 martie ultimul salariu pe februarie și atât! Știu ca în alte tari se face un calcul pe durata perioadei de lucru și astfel angajatul mai primește o suma după demisie. Nu știu cum e la noi în țară. Sper ca m-am făcut înțeleasă și mulțumesc anticipat!
Bună dimineața! In urma cu 8 ani, m-am căsătorit civil cu soțul, tatal copiilor! Dp căsătorie am rămas fiecare cu numele nostru. Acum as vrea sa iau numele soțului. Ma pot adresa doar primariei unde avem reședința ( stam la sat) sau ma pot duce si la primaria județului? Si trebuie sa schimb si certificatele de nastere ale copiilor? Ei poarta numele tatalui iar la părinți figuram noi fiecare cu numele noastre! Iar la alocație, eu fiind titularul. Si la masina personală l fel. In mare parte am citit procedura dar nu stiu dacă trebuie sa imi schimb toate actele! Si cam cat ar fi durata si costul final? Multumesc anticipat!