Cornel Vasile a scris:
Este luat in calcul acel contract de prestari servicii la calculul indemnizatiei CCC.
Contractul a incetat?
Activitatea agricola se suspenda pentru cei 2 ani de CCC pentru ca nu mai trebuie sa obtin venituri in timpul CCC?
Depinde de cuantumul veniturilor realizate din activitatea agricola...
In legatura cu contractul de prestarii servicii pers fizica neautorizata (activitate ocazionala) cu retinere la sursa a impozitului de 16% cei de la ANAF sector 2 au mentionat ca nu se poate face asa ceva, dar conform Codului Fiscal art 114/2017 este incadrat la Venituri din alte surse si este posibil din cate am inteles si citit.
Tot conform legii am inteles ca CASS-ul si alte contributii nu se platesc pentru acest contract daca sunt angajata cu CIM 8h, este adevarat?
Cat despre activitatea agricola pentru anul 2016 am avut venit de 4200 lei conform deciziei de impunere si poate un pic peste pentru anul 2017(inca nu am primit decizia de impunere).
Este un pic absurd sa intrerup activitatea agricola pt cei 2 ani CCC atata timp cat este vorba de teren agricol , sa las locul plin cu buruieni? Trebuie sa anunt pe cei de la APIA pentru crestere copil?