avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Activitate m0rc0v

Activitate m0rc0v

Multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua tuturor.
Admir acest site si toti participantii la solutionarea nelamuririlor multor pesoane de aici. Tin sa spun ca acest site este FOARTE util (cel putin pana acum tot timpul m-au lamurit explicatiile gasite). Din pacate nu gasesc ceva "up to date" situatie similara si din acest motiv redeschid un topic nou.
Speta:
EL si EA divortati in Romania. Ambii detin un imobil aflat intr-o tara membra UE (Belgia). EL inca mai traieste in acel imobil. EA traieste in Romania. Imobilul a fost achizitionat in perioada in care erau casatoriti prin credit bancar. EA a platit timp de 4 ani rata (peste 20ooo euro) la banca pentru ca EL nu lucra legal. Casa a fost modificata dar se pare ca fara autorizatie de constructie. Mai sunt de platit rate la banca (vreo 100.000 euro).
EA vrea sa se faca partajarea acelui imobil + unui automobil. EL nici nu vrea sa auda despre asa ceva. I-ar "scoate ochii" EI cu 10-15000 euro. Imobilul valoreaza minimum 2oo.ooo euro

INTREBARE: Unde (ce tara) trebuie/poate sa faca partajarea si cate sanse are EA sa "scoata" cat mai multi bani?

Daca mai este nevoie de detalii importante, nu ezitati sa intrebati.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Buna tuturor... Am citit cu mare interes cazurile de pe ultimele 30-40 de pagini cu speranta ca voi gasi raspuns la o nedumerire a mea. Am fost eu si intr-o situatie neplacuta cu alcool la volan si rezolutia este SUP (scoaterea de sub urmarirea penala...). Am citit despre fel si fel de situatii si tot nu inteleg o chestie: cu rezolutia SUP trebuie sa dau testul respectiv ca sa scot permisul de conducere? mentionez ca mi s-a suspendat permisul de conducere la mijlocul lunii septembrie 2012.
A fost un caz in care dupa 1-2 ani de la SUP, omul a fost rechemat la politie ca sa isi predea permisul deoarece alt procuror i-a cerut asta... cum functioneaza chestia asta ? Ii posibil ca sa ma trezesc si eu ca peste un an sa imi predau permisul ptr ca alt procuror asa vrea ?
Multumesc ptr eventualele lamurir si raspunsuri... Stima