avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate ligurda

Activitate ligurda

Multumesc frumos ,cred ca este cea mai buna cale caci e clar ca doar caile legale descurajeaza abuzurile de orice fel.Eu inteleg ca sunt tigani. nu au bani insa tatal joaca zilnic la pacanele ,si eu nu-mi pot asuma ce nu e de asumat.Si sunt sigura ca daca eu as da bani fara nici o dovada ,asta ar constitui un precedent pentru a face abuzuri cu alte persoane.Multumesc pentru toate sfaturile date!
Am fost la politie si mi s-a spus ca aceasta suma poate fi o dauna morala care trebuie ceruta in instanta.Ca e posibil acestei persoane sa-i vina acasa cheltuielile facute de spital cu ocazia analizelor sau ecografiilor facute in aceea zi.Eu sant dispusa sa i le achit dar vreau ca totul sa fie facut pe o baza legala.
Fata mea cea mare face aikido.Are 13 ani.Niciodata nu a fost implicata pana acum cateva zile intr-un confilct cu vreun copil.
Eu ma duc la mama mea acasa cu copii iar la blocul ei se adunc pe strada un grup de copii care in mod repetata in bat joc de altii copii care trec pe strada sau de nenumarate ori s-au luat si de copii mei.Nu am dat apa la moara ,i-am evitat pe cat posibil.Totusi intr-o zi ducandu-se la magazin un baietel(7 ani) din acel grup a stropit-o cu suc au ras si au vorbit urat la adresa ei iar fata mea furioasa l-a imbrancit pe acel copil care a cazut si s-a lovit la cap.Am chemat eu politia ,salvarea ,am primit amenda .Baiatul nu si-a pierdut cunstiinta,vorbea si se purta normal numai ca sangera la cap.am vorbit cu asitentul de pe ambulanta si mi-a spus ca e o zgarietura totusi sunt necesare invesigatii.Am vorbit la politie si mi s-a spus ca cazul e inchis.
Mi-am certat copilul dar zilele trecute am fost contactata de tatal baiatului care mi s-a plans ca copilul lui sufera ca l-a costat mult taxiul pana la spital (asta desi copilul a fost la spital cu ambulanta) si l-a scos pe proprie raspundere) ca are cosmaruri.I-am propus sa ii duc cu acordul lui copilul la psiholog sa-i platesc orele si tot ce e nevoie..Insa el tot insita ca e grav copil si ca o sa faca dosar.Ca l-a costat dosarul constator.L-am intrebat pentru ca am vazut clar unde bate ce vrea de la mine.S-a fofilat apoi mi-a cerut 150 de Euro.I-am raspuns ca trebuie sa vorbesc cu un avocat .Ce trebuie facut in acest caz in conditiile in care eu cu o zi in urma de aceasta discutie i-am vazut copilul jucandu-se binemersi pe strada.
Ce trebuie sa facem noi comunitatea in conditiile in care acest grup a agresat alti copii in mod repetat?mai sunt plangeri la politie in acest sens!
Eu imi asum responsabilitatea pentru gestul fiicei mele si imi reprosez ca nu am actionat mai devreme inainte de a escalada acest conflict.