avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate Venet

Activitate Venet

Răspuns la discuția Executare de catre banca

Venet a scris:

Suma de 1600.euro este in acelasi dosar,nu am avut alte credite.instanta a dispus anularea executari silite. Vreau sa mai adaug ca executorul a retinut din bani mei cheltuielile de executare, in scrisoarea care am primit-o de la ei (executori )era scris ca in cazul anulari executari va trebui sa plateasca banca,cand eu am sunat la ei mi-au zis ca numai prin instanta pot sa cer sa plateasca banca.asa multe incurcaturi....Cand am intrebat banca de ce a mai oprit 500 euro din credit? Mi-au raspuns ca asa a decis banca .multumesc

Suma de 1600.euro este in acelasi dosar,nu am avut alte credite.instanta a dispus anularea executari silite.
Multumesc!

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Legalitatea sau nelegalitatea poate fi stabilita doar prin intermediul instantei.

Buna ziua,am luat un credit in euro cu ipoteca de la banca BRD in decembrie 2010 pe o prioada de 10 ani .am luat 11000 euro. Am platit ratele de 149€ timp de 3 ani dupa care am inceput sa platesc cu intarziere apoi o peroada nu am mai platit pentru ca am ramas fara servici si am si divortat.Banca mi-a facut dosar de executare pe suma de 10.400.euro.am facut contestatie la executare si in timp ce ne judecam eu plateam 400 euro lunar plus 400ron ce opreau la girant.mi sa admis contestatia la executare, procesul a durat 2ani approx.eu in acest timp am platit suma de 11.400 euro,deci cu 1000euro mai mult approx.la doua luni dupa terminare procesului am primit acasa o insriintare de plata de la Brd cum ca am de plata 1600.euro reprezentand 500 credit restant si 1100.euro dobanzile.am sunat la banca si mi-au comunicat ca acesti 500 euro sunt din creditul care mi-au facut executare.nu mai inteleg nimic,de ce nu au facut executarea pe 10.900euro? De ce vin dupa atata timp cu restanta care nu are logica?am intrebat cum este situatia mea cu ei si mi-au zis ca trebuie sa dau si astia 1600.euro si am incheiat cu ei.eu am refuzat categoric si mi-au facut o alta executare.am facut contestatie si la aceasta dar deocamdata nu am primit nimic.este posibil sa fie legal ceea ce face banca?multumesc!
Buna ziua, as dori sa stiu ce acte si autorizatii imi trebuie pentru cultivarea ciupercilor si in sezonul de vara si colectarea ciupercilor de padure? Am o casa la tara, este la rosu ,as putea sa o folosesc pentru cultivarea ciupercilor si punct de colectare?casa este cu doua etaje si mansarda.multumesc!