avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1922 soluții astăzi
Forum Activitate Mrs2018

Activitate Mrs2018

Răspuns la discuția Anulare concurs şef de centru
Pe scurt: mi s-a răspuns la contestaţie că bibliografia a fost în concordantă cu specificul postului scos la concurs şi al unității angajatoare. Unitatea organizatoare a stabilit o bibliografie şi nu o tematică, participanții la concursul de recrutare trebuie să cunoască prevederile actelor normative cu modificările, completările şi trimiterile la care acestea fac referire, în integritatea lor şi nu selectiv pe capitole şi articole.
Bună ziua, aş dori să-mi ofere cineva informaţii pentru anularea unui concurs organizat pentru personal contractual de şef de centru. Am făcut contestaţie privind organizarea şi funcţionarea concursului, întrucât nu au fost respectate prevederile legale din HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice în ceea ce priveşte bibliografia concursului.
Bibliografia (impusă) afişată conţinea legislaţie, capitole sau secţiuni legislative care nu erau în atribuţiile fişei de post a funcţiei scoase la concurs.