avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin173

Activitate Catalin173

Răspuns la discuția Ce pot face?
Multumesc!
Procesul nu e definitiv,,sa incheiat aici la Judecatoria Petrosani si Doamna avocat a zis sa fac un recurs la Deva.Domiciliul copilului din buletin este adresa mea.Sa făcut si ancheta psihosociala la domicilul meu si mentionez ca locuim intr un apartament cu 4 camere si pentru ea sa facut ancheta la domicilul parintilor ei pt ca nici in Italia nu are un domiciliu. Si mai sunt si obligat la plata unei pensii de intretinere de 25% din venit pe care trebuie sa i trimit ei. Daca intentionez un apel la Deva as mai avea sanse sa obtin custodia copilului.?.Acolo as putea cere audierea minorului?
Sa demonstrat ca copilul doreste sa ramana cu mine..a fost audiat dar nu sa luat in considerare acest lucru...Nici nu stiu ce pot face...Ea nu si doreste acest copil sa fie cu ea..pt ca nu renunta la Italia..se multumeste doar ca are custodia copilului..In acest caz ..comit vre o ilegalitate daca copilul ramane in continuare lînga mine?
Discuție Ce pot face?
Bună ziua! Sunt tare nelamurit..de fapt cred ca nu e destul de corect ceea ce se intampla. De curind am divortat pt ca fosta mea sotie era in Italia de mai bine de 7 ani,...cu timpul am descoperit ca avea o relatie de mult timp acolo. Acum dupa divort ea a obtinut custodia copilului dar copilul se afla tot la mine..Mentionez ca ea nu are un domiciliu in Romania si venea in țara de cel mult de doua ori pe an si atunci cind venea venea la parintii ei. Cu toate ca la proces copilul a fost audiat avind 14 ani si a zis ca doreste sa ramana cu tata.Nu sa luat asta in considerare si acum ce pot sa fac pt ca ea a obtinut custodia copilului?