avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate Darius.nacu

Activitate Darius.nacu

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Raportat la circumstantele reale si personale, este posibil ca instanta sa dispuna o solutie de amanarea aplicarii pedepsei, situatie in care vi se restituie permisul.
Ar fi benefic pentru dvs sa va asigurati apararea.

Multumesc din suflet pentru raspuns. Permisul se anuleaza chiar si in cazul in care nu am niciun fel de antecedente? Si din moment ce mi s-a intocmit dosar penal, nu inseamna ca voi fi trimis si in judecata? Imi puteti recomanda un avocat bun din Constanta? In cazul in care se anuleaza aveti idee cam cat timp nu as mai avea dreptul de a conduce?
Buna ziua, sper ca postez unde trebuie. Problema mea incepe cam asa: miercuri seara in jurul orelor 23 am fost prins de catre politia rutiera baut la volan, cu 0.71 pur in aerul expirat, am fost dus imediat la spitalul judetean pentru recoltare de probe biologice, inca nu au venit rezultatele, problema e ca am fost prins cand incercam sa dau cu spatele sa ma feresc de filtru incercam evident sa merg acasa, venind de la un prieten cu care am baut cateva beri, nu mancasem nimic de pe la ora 17, iar in momentul in care dadeam cu spatele am "atins" pe cel din spatele meu, mentionez ca masinile nu au fost nici macar zgariate doar s-a auzit un pocnit pentru ca i-am indoit numarul celui din spatele meu. Omul nu a avut niciun fel de pretentie a vrut doar sa nu fie implicat, a declarat ca nu are nicio pretentie. Intrebarea mea este: care sunt consecintele? Precizez ca am permis din 04.2012 si a fost prima data cand am avut probleme cu legea mai ales dosar penal, am avut doar amenda de circulatie evident pentru centura una singura si doua accidente in decurs de aproape 6 ani in care eu nu am avut absolut nicio vina, nu am avut permisul suspendat niciodata in cei 6 ani, nu am avut niciun fel de probleme cu legea, nu am fost dus niciodata la sectie sau amendat in vreun fel, nu am deranjat niciodata pe nimeni, adica per total este prima data cand am probleme cu legea. Inca odata ma repet, care sunt posibilele consecinte? As putea sa imi recapat permisul cumva inapoi? Odata cu permisul mi-am pierdut si locul de munca, am nevoie de permis ca de aer. Multumesc si astept un raspuns.