Buna ziua. Am la mine la bloc un vecin care din luna mai/iunie ma tot amenita si devine verbal violent. Cum a inceput...in luna mai/iunie aveam masina scoasa din garaj deoarece imi faceam curetenie. Intre timp a venit vecinul respectiv s-a dat jos din masina si a inceput sa urle la mine sa-mi bag masina in garaj. I-am raspuns imediat ca mai aveam de pus 2 cauciucuri in garaj moment in care el a devenit agresiv verbal cum ca sunt nesimtit a inceput sa ma injure de mama si toti sfintii ca ma bate si a venit amenintator la mine moment in care a scos si o lopata din masina. Am bagat masina in garaj si am lasat-o moarta. Toate bune pana in data de vineri 15 decembrie. Atunci mergem sa duc la gunoi 2 saci mari vecinul meu era in masina iar cand am trecut cu sacii de gunoi pe langa masina lui a iesit nervos din masina pe motiv ca i-am lovit masina (eu unul nici nu am simtit sa ii fi atins/lovit masina) si a inceput din nou sa imi zica ''ma eu ti-am zis tie ca esti un nesimtit, de ce dai in masina ma'' la care i-am raspuns in ce masina am dat mai omule si sa mearga sa-si vada de drum si sa-mi dea pace, moment in care a venit din nou amenitator inspre mine de data asta avea altceva in mana si mi-am zis ca ma bate, m-a injurat iarasi de mama si ca el ii nervos. (omul are in jur de 60 si ceva de ani). eu am plecat sa arunc gunoiul iar el a stat si m-a asteptat pana am venit de la gunoi pentru a ma provoca. doresc sa precizez ca eu fac kickbox si nu cred ca era bine pentru el daca raspundeam provacarilor lui si nici nu am eu vreme de tiganiile astea. am de crescut un copil de 8 luni si nu am vremea si timpul necesar sa umblu pe la politie si prin tribunale din cauza unui batran frustrat si cu lipsa de adrenalina. ce pot sa fac in aceasta situatie. va multumesc.