in hotarare scrie ca din august 2012 trebuie sai dam pensia alimentara dar procesul sa terminat acum un an jumate cand a venit si aceasta hotarare noi de un an jumate de cand a venit aceasta hotarare platim pensia copilului lunar ia ea acum nea cerut si banii din urma dar in hotarare nu scrie despre ce suma din urma ar fi vorba nu ne scrie in cat timp trebuie sa achitam banii din urma
Ideea este ca eu personal nu iam facut rau eu cu el neam cunoscut cand el era deja in divort cu ea si ea avea deja pe altcineva nu inteleg ca femeie de ce ne poarta atata ura el mai vb cu baiatul tine legatura cu el sincer nu stiu ce vrea mai multde la noi dk se va ajunge iar la un proces are cum sa faca puscarie dk nu avem banii din urma?
Deci ia nu ne poate face rau pt ca de multe ori mia spus si mie ca vrea sal vada in puscarie ca sami lase fata fara tata ete genul de femeie care ar face orice ca sa ne desparta
Buna ziua eu si prietenul meu avem o fetita de 3 ani jumate el a mai fost casatorit si are un baiat cu fosta sotie divortul lor a inceput in 2012 si sa terminat acum un an jumate de atunci noi platim pensia alimentara lunar dar de curand fasta sotie la amenintat ca dk nui da banii din urma il baga la puscariementionez ca eu nu lucrez si sotul lucreaza cand si cand fara carte de munca ce putem face nu avem bani fiind vb despre o suma destul de mare este posibil ca el sa faca pusarie varog datimi un sfat