Buna ziua! Fostul sot plateste copiilor nostri (5 si 6 ani) o pensie de intretinere de 400 de lei, declarand ca nu realizeaza venituri, el lucrand de fapt in strainatate (pe ascuns). Din surse neoficiale, am aflat ca lucreaza in Anglia, astfel ca am cerut in Instanta sa se faca o solicitare a informatiilor cu privire la venitul fostului sot la Fortele de munca in Anglia. Nu am primit nici acum dupa luni de zile raspuns, de nici un fel, De curand am aflat ca de fapt este in Spania si ca lucreaza acolo, in apropierea Madridului. Nu imi permit un avocat, crescand cu greu doi copii dintr-un salariu minim pe economie, iar pe langa acest lucru, sunt foarte dezamagita de avocatii din orasul meu, pierzand cu ei si procesul de partaj (desi toate probele ma favorizau), fapt ce m-a determinat sa nu iau nici avocat din oficiu, preferand sa incerc cu propriile forte si bazandu-ma pe dreptate... Va rog mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi juridice in ceea ce priveste aflarea venitului fostului sot pe teritoriul Spaniei, avand in vedere ca, teoretic, Instanta a solicitat deja aceste informatii in Anglia. Spun teoretic pentru ca nu am nici o certitudine ca acest lucru s-a facut intr-adevar. Banuiesc ca trebuia sa primesc raspuns de orice fel. Multumesc anticipiat!