in urma legii proprietatii, tatal meu depune toate actele necesare obtineri Titlului de proprietate asupra terenului si casei in care locuia, din partea Prefecturiii munincipiului Buc; urmare decesului sau, eu si sotia tatalui meu intreprindem cele necesare mesei succesorale; pasii ne duc la primaria sect.5 unde se constata ca in sistemul de date,( la adresa unde domiciliase tatal meu mai bine de 45 de ani in casa donata prin drept de constructie si proprietate de catre intreprinnderea unde lucra) figureaza o alta persoana cu acelasi nume ca al tatalui meu dar, cu prenumele diferit. De mai bine de 8 ani fac demersuri catre primaria sect. 5 si prefectura Buc. si mi se raspunde ca in exemplarul 2 al titlului de proprietate timbrat cu ''Matca'' (nesemnat de prefectul din 1996) se gaseste o persoana cu prenume diferit; in ex. original din posesia mea, semnat de prefect si timbrat '' Tinbru fiscal'' numele si prenumele tatalui meu sunt corect anscrise; de aici deci, cererea noastra pentru andreptarea ''erorii materiale'' catre primarie. Iata-ma deci in situatia de a va adresa intrebarea: CE ESTE DE FACUT?