avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters452633

Activitate ContSters452633

Imi pare rau ca ati inteles ca sunt o impiedicata. Nu e deloc asa! N am avut nicio zi de concediu medical in toata viata si am 13 ani de munca. Am si explicat ca eram cu fiica mea de doar 7 anisori si nu voiam sa o iau cu mine in ambulanta. Plus ca nu voiam sa fac vreun circ pe acolo!
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Am rezolvat deja problema cu reprezentantii magazinului, care si au asumat vina!
O seara buna!
Buna seara! Acum cateva zile am cazut in magazin, deoarece afara ploua, iar la intrarea in magazin nu era niciun covor pe care clientii sa se poata sterge. In zona in care am cazut( aproape de casele de marcat, pe unde o luau toti cei care intrau si care voiau sa si duca sacosile) era multa apa, cel mai.probabil de la umbrelele clientilor. Sefa de magazin s a oferit sa cheme ambulanta, insa am refuzat, deoarece nu voiam sa merg la spital, fiind insotita si de fiica mea de doar 7 ani. Seara am mers la Urgenta, iar piciorul mi a fost imobilizat intr un ghips, avand nevoie de 22 de zile de concediu medical. Mentionez ca am foarte mult de pierdut la.locul de munca. Credeti ca ar trebui sa actionez in judecata magazinul?