Multumesc din suflet deja avem avocat ales la partaj dar ma tem daca se antampla cev cu sotu pana la finalizarea partajului ce se antampla?merg cu partaju an continuare sau o sa ceara fosta dezbatere succesorala? Multumesc anca o data si va rog daca ami puteti spune ca nu am liniste eu sunt actuala sotie de 15 ani
Buna ziua .As dori sa antreb daca sotu e an procest de partaj procest care dureaza de aproximativ patru ani cu fosta sotie au cumparat apartament din anul 1999 la momentu cumpararii acestiu apartament erau divortati si cu toate astea notaru care a facut actu ia trecut sot si sotie .Dansa adica fosta imediat dupa cumpararea acestiu apartament la parasit pe sotul meu casatorinduse cu alcineva.An anul2003 neam casatorit noi si locuim ampreuna an acest apartament fosta sotie nu sia adus aportu nici antrun fel la antretinerea acestui apartament si cu toate astea dansa are pretentii la 50 la suta din valoarea apartamentului.Antrebare daca sotu meu decedeaza pentru ca e cazut la pat ce se antampla?mergem an continuare cu procestu de partaj sau face dezbatere sucesorala pentru ca eu ma tem pentru mine an conditiile care am avut grija de acest apartament si angrijesc si de sotul meu avand alzhaimar si e leguma la pat e posibil ca fosta sa vina numai la luat?Va multumesc astept raspuns pentru ca stau cu frica ca o sa decedeze si o sa fiu data afara dupa 15 ani de casnicie.