avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate AnamariaS97

Activitate AnamariaS97

Bună ziua.
Locuiesc la parterul unui bloc prevăzut cu grădină de aproximativ 100 mp. Balconul în sine are un pervaz de tablă cu lățimea de 30 cm. Vecinii de la etajul 5 și-au pus de ceva vreme aer condiționat care este prevăzut cu recipient, dar pe care uită a-l goli. În consecință, în funcție de cât de utilizat este aerul condiționat, mă trezesc cu picăturile de apă fie după-amiaza, dimineața sau la 12 noaptea care cad în terasa, pe bordură (asta nu mă deranjează așa tare, înțeleg) dar majoritatea aterizează pe pervaz, ulterior în balcon, creând un zgomot infernal.
Am tot rugat vecinii să facă un gest de bine să-și verifice recipientul o dată pe zi sau la 2 zile fiindcă se umple destul de rapid și picură ulterior prin supraplin. Am suportat uneori și până la 2-3 ore de picurat pe seama că ei nu erau acasă și nu avea cine să golească ( este cineva acasă că de ce ar funcționa aparatul 3 ore singur). Am încercat să cumpăr umbrelă, o am montată, de pe umbrela aceea curge picătura, se duce tot pe pervaz. Am pus pe pervaz ghivece de flori, un ghiveci nu acoperă toată grosimea pervazului și tot face zgomot. Am ajuns să pun și prosopele, se îmbină și astea cu apă, după 10 minute începe tărăboiul. Vecina deja s-a săturat de mine să o tot rog să golească recipientul și mi-a sugerat alte soluții mie, spre ex cumpărarea unei marchize. Ei bine, nu pot cumpăra orice marchiză fără să ajung la costuri mari deoarece:
- lungimea balconului este de 12 m, trebuie in consecinta sa o fac asa de lunga pentru a avea punctele de sprijin peretii balconului laterali
- nu pot achizitiona orice material ieftin, trebuie mai degraba sticla securizata fiindca evidenr din balcoanele oamenilor aterizeaza si alte cele: de la gunoaie la ghivece de flori ( cand bate vantul tare)
Costurile sunt mari, nu merge orice chestie ieftina de 1000 de lei, precum mi a sugerat vecina.
Am vorbit si cu asociatia de proprietari care m-a orientat catre departamentul juridic insa evident nu a raspuns la nicio sesizare cu a face ceva.
Deja pervazul e patat cu rugina, arata zilnic urat dupa apa aceea scursa, nu mai zic de efectul picatura chinezeasca ce m-a inebunit.
E incredibil cum traim intr-o lume in care suntem asa rai.
Cum ar trebui sa arate o notificare de la un avocat si ce alte demersuri as mai putea face? Multumesc!