avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate Fiul munților

Activitate Fiul munților

Bună ziua!
Facilitățile fiscale în industria alimentară se modifică sau rămân aceleași?
Mulțumesc frumos!
Aș dori să știu dacă este vreo lege privind amplasarea fântânii față de fundația unei case.( vecinul și-a făcut o fântână în apropierea casei mele și nefolosind apa din fântână am igrasie în casă,casa fiind la nivel mai jos amplasată față de fântână)
Mulțumesc frumos!
Vreau să îmi fac un solar pe o suprafață de 50 mp (neavând bani pentru o suprafață mai mare) și aș dori să știu dacă aș putea accesa fonduri europene pentru așa ceva. Mulțumesc frumos!
Daca 4 frați moștenesc o bucată de pământ de la părinți și 3 vor sa vândă bucată de pământ dar al patrulea vrea sa păstreze partea care i se cuvine lui pt că o folosește ceilalți trei îl pot obliga sa o vanda???
In data de 14.11.2017 am achiziționat de la magazinul Flanco din localitatea Aleșd produse in valoare de 1200 lei prin credit Cetelem pe un an de zile. In luna decembrie trebuia să achit prima rată dar doamna de la un ghișeu Cetelem mi-a spus că nu sunt in sistem am primit o înștiințare pe mail cum că din cauză că contractul nu a fost trimis la timp urmează ca prima rată să fie în ianuarie 2018. M-am prezentat in 17.01.2018 ca să achit rată și uimirea mea a fost că nici acum nu figuram in sistem. Aș dori un sfat "ce este de făcut?".
Mulțumesc frumos!
Dacă mama nu vrea să treacă copilul pe numele tatălui chiar dacă acesta îl recunoaște ca și fiind copilul lui, ce poate face tatăl legal ca să-l treacă pe numele lui.