avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Zaha 2018

Activitate Zaha 2018

Asa si eu pot adduce martori care pot spune ca nu am deposit linia continua si ca acel martor nu a vazut bine !Pot contesta faptul ca am crezut ca m-a oprit pentru un control de rutina si apoi a venit cu procesul verbal.
De accord cu dumneavoastra, totusi te poate opri hodoronc tronc si sa puna martor pe orice persoana ...totusi mi se pare cam aiurea.Pot contesta probele si ca am fost oprit pentru control de rutina si neavand proba video....

In timp de 15 zile se poate face plangere impotriva p.v, nu au nevoie de inregistrari pentru depasiri pe linie continua, cuvantul politistului este suficient,daca mai exista si martor...deja nu este in avantajul dvs.

Buna seara,azi am fost oprit de catre un agent de politie pe motiv ca am depasit un auovehicul in zona Timisu de Jos in zona unde era marcat cu linie continuua si indicatot Depasirea intersiza pe care nu l-am vazut.Mentionez ca zona de carosabil era foarte murdala de mazga si noroi.
Prima da am fost oprit eu si mi-a cerut actele dupa care masina din spate care a venit a fost oprita si I-au cerut actele pentru a fi martor la o depasire pe linie continua nefiind inregistrat de un APARAT OMOLOGAT al MAI.
iNTREBAREA MEA: Pot face contestatie pentru ridicare permisului cu certificat de grefa?
Este posibil sa pierd procesul cu acest martor daca va fi citat in instant?
Va multumesc anticipat!