avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate eumomo

Activitate eumomo

Va multumesc infinit pentru timpul acordat si lamuririle aduse
nu am reusit sa inteleg nimic in legatura cu investitiile aduse de comuna acord in acest apartament atat pentru confortul nostru dar cat si pentru cel al parintilor mei
in momentul ajungerii in instanta pot fi considerate ne relevante si in consecinta sa pierd tot?
Subliniez faptul ca ne indeplinirea totala a obligatiilor contractuale nu este per total posibila datorita lipsei de comunicare din partea mamei mele
Va multumesc inca o data anticipat
O zi buna
Buna ziua
Cu aproximativ 2 ani in urma am incheiat un Contract V/C cu clauza de intretinere si drept de abitatie viagera ,cu parintii mei dupa care tatal meu a decedat la un an dupa ,acum mama mea vrea sa anuleze acest act in urma unor discutii avute cu mine si sotia mea
Mentionez ca in acest apartament locuiesc si eu cu sotia si doi minori si in urma unor intelegeri verbale am facut investitii de restructurare
intrebarea este ; poate mama sa anuleze acest contract acum fara ca eu sa nu am nici un drept,dupa moartea tatalui si in urma investitiilor care depasesc 50% din valoarea de piata a apartamentului care la pot dovedi cu facturi ,chitante ,etc.??????
Va multumesc