Multumesc pentru raspuns. Problema este ca directorul firmei care a facut lucrarile de extindere nu doreste sa depuna actele respective la Distrigaz. Cu foarte mare greutate am reusit sa il convingem sa faca lucrarea de extindere a retelei. Din cate am inteles termenul de efectuare a unei astfel de lucrari este de 1 an. In acest caz, Luna mai 2018 ar fi data limita pana la care trebuie facuta lucrarea. Mai adaug fapul ca acest director promisese ca va finaliza lucrarea in luna octombrie 2017. Din octombrie si pana in momentul acest am platit chirie in Bucuresti pentru ca nu se poate locui in casa, fiind foarte frig, plus ratala banca. Consider rea intentie si bataie de joc, fapte care ne afecteaza sanatatea (nervi acumulati), mai ales ca avem un bebe de 7 luni... astfel de oameni nu ar trebui sa primesca contracte. Firma este sc euro construct srl, al carui director general este Rosu Mihai. Acesta este un strigat de ajutor pentru ca am ajuns la capatul puterilor si si cer incepem sa regretam ca am ales saconstruim o casa
Ce masuri se pot lua importriva unei firme care a executat lucrarile de extindere a retelei de distributie a gazelor dar care nu a depus documentatia cu detaliile executarii lucrarilor la Distrigaz? Mentionez ca lucrarea s-a executat in Decembrie 2017 si nici innacest moment cei de la Distrigaz nu au primit documentatia lucrarii. Fara aceste documente Distrigaz nu poate executa racordarea.