avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate Ioan Ioan

Activitate Ioan Ioan

Răspuns la discuția suspendare permis conducere
multumesc frumos,numai bine.
Răspuns la discuția suspendare permis conducere
multumesc,mult,dar totusi daca depun contestatie si imi ridic permisul pana la finalizarea procesului(am nevoie de permis sa ies din tara cateva zile),daca o sa pierd,predau permisul a doua zi,pe ce perioada va fi suspendarea ,pe 30 de zile s-au se ia in considerare si perioada de 15 zile cu dovada,adica 45 de zile,multumesc anticipat!
Buna!
Azi se pare ca am calcat stramb,circuland pe o artera principala din oras,am virat spre stanga,intrand pe un bulevard,in intersectie aveam culoarea verde a semaforului,pietonii,aveau si ei verde,intre sensurile de circulatie, exista un refugiu,in acel refugiu se gasea o femeie,eu am intrat in intersectie, am virat la stanga in momentul cand deja eram pe trecerea de pietoni, femeia ce se afla pe refugiul dintre sensuri pune piciorul pe trecere,mentionez ca eram cu masina exact pe zebra ,un politist vede faza,(nu am comis accident) si vine dupa mine ,intocmeste proces verbal,imi ridica permisul de conducere , eu ii spun ca nu sant vinovat,ii explic exact cum a fost,dar cu cine sa te pui.Ma duc platesc amenda,intre timp imi vine ideia sa contest procesul verbal.
Intrebare mea este:as putea castica s-au sa o las moarta,cu mine in masina era si sotia,ei au venit cu masina lor si erau trei.O mica sugestie ar prinde bine,macar ptr viitor,multumesc