avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate Spit

Activitate Spit

Nu declara ca m-au vazut semnand actul, spun in declaratii ca ei mi-au dat actul respectiv (fiind prezenti cu totii impreuna cu mine) sa-l duc la semnat persoanei in drept, dar ca l-as fi semnat eu in locul acesteia. Lucruri care nu s-au intamplat, nici intalnirea cu ei si nici semnarea vreunui act. Ce doresc eu sa aflu este daca la momentul acesta al cercetarilor (nu este inca data nicio solutie) pot depune plangere pt marturie mincinoasa, avand in vedere ca am luat la cunostiinta de marturiile mincinoase din copiile actelor de la dosar obtinute de catre partea vatamata, respectiv mama mea? Sau ar trebui sa astept sa se dea o solutie in dosarul de cercetare penala? Multumesc!
Mama mea este parte vatamata intr-un dosar penal aflat in cercetare (nu s-a dat inca o solutie de incepere sau nu a UP) in care eu am calitatea de martor. In urma fotocopierii unor acte de la dosar, am constatat ca sunt 3 martori care declara neadevaruri, indicandu-ma pe mine in mod indirect de a fi savarsit un fals in inscrisuri (adica declara ca nu au asistat la fals dar ca eu am manipulat actul respectiv).
Doresc sa depun plangere pentru marturie mincinoasa impotriva acestora.
Va rog sa-mi spuneti in ce masura considerati ca pot face acest demers, in momentul acesta al cercetarilor si avand in vedere ca am luat la cunostiinta de marturiile mincinoase din copiile actelor de la dosar obtinute de catre partea vatamata, respectiv mama mea?
Multumesc.