Da in anglia sa intanplat si am avut traducator autorizat si mia dat avocat din oficiu doar sa puna intrebari martorilor pe 30 ianuarie mia zus sa vin sa mi sa puna nuste intrebari si pe 7 februarie sa ia decizia cand a zis ca sunt vinocat mi sa spus ca vinovatia este in folosu primariei ex ore la primarie da mia mai zis ca totu este deschis pana la puscarie si as vrea sa stiu si io ce sar outea intanpla va rog mult
Da in anglia am avut traducator autorizat si acum am avut avocat din oficiu doar sa puna intrebari martorilor ce as putea sa patesc
Avocat Minoi a scris:
Buna seara ,
Din cite am inteles asta s-a intimplat in Anglia?
Atunci solicitati un avocat din oficiu,Intrebarea este ati avut traducator autorizat in momentul cind ati dat declaratia sau doar ati semnat si atata.
Buna seara am si io intrebare va rog sa ma ajutati.intro seara am fost sami iau prietena de acasa sa vina la mn sa dormim inpreuna pt ca de fimineata sa plecam la munca inpreuna acum pana in asta io cu ia nu mai ma vazusem de 2 zile cand neam intalnit pe drum neam luat in brate neam pupat o ridicam in sus asa suntem ne iubim mult si in 5 min cand plecam vine politia si ne opreste pt ca a sunat un om ca o bateam nea zis politia ma luat politia si am fost 24 deore pe arest mi sa dat drumu dupa 24 de ore iar acum am avut proces neam prezentat si io si prietena mea si martiru care a zis ca am batuto am declarat si io si prieten mea cum s intanplat dupa ce sa terminat cu declaratiile nea zis sa asteptam 5 min sa ne dea d3cizia cNd nea chemat nea zis ca sunt vinovat si misa spus ca vinovatia pot face in folosu comunotati dar a sis ca ajunge pana la puscarie mia zis ca pe 30 ianuarie o sa ma intalbesc cu cineva sami puna niste intrebari si pe orma se ia decizia pe 7 februarie daca imi da ore la primarie sa fac sa u alt ceva si mie imi este frica daca ar putea sa lase cu puscarie va rog datimi raspunsu ca procuroru a zis ca poate sa ajunga pana la puscarie sunt disperat va rog mult asta sa i tanplat in anglia va multumesc