Cererea nu a fost întocmită în dublu exemplar și dacă nu a fost semnata de către persoana ce îmi tine locul fapt ce mi a fost scris la prima cerere, am considerat ca fiind neînregistrat am rupt-o și am și anunțat ca nu mai plec în concediu. Dacă nu mi am luat concediul de odihna atâția ani este evident ca îmi apreciez munca și chiar nu a fost nicio persoana competenta de a le prelua iar eu nu pot lăsa asa lucrările nimănui. Dacă apucam sa pke în concediu și as fi vrut sa revin din motive obiective trebuia sa fac cerere de revenire la munca sau societatea îmi făcea chemare din concediu dacă aveau urgenta nevoie de mine sau dacă situația o impunea, știu asta. Dar "cerere nu avea număr de înregistrare, cerea nu a produs efect.... adică nu a plecat în concediu, nu am retras cererea după ce am plecat în concediu. Este legal sa ma treacă în concediu eu fiind de fapt prezenta la munca și semnând o condica de prezenta?
Bună ziua, am concediul neefectuat pe anul 2016,2017si 2018 am solicitat compensarea în bani întrucât știu ca pe cel din 2016 nu îl mai pot efectua și am fost refuzata cu toate ca angajatorul a mai achitat și altor salariați aceasta plata pentru co neefectuat. Am făcut apoi cerere de concediu pentru 48 zile adică CO 2017 și 2018. Nu a fost aprobat întrucât nu aveam persoana sa mai locuiască dar șeful meu direct trebuia sa îmi preia lucrările integral. Am refăcut cerea trecând persoana de înlocuire ca fiind șeful direct. Acesta a refuzat sa semneze pe motiv ca nu este capabila sa îmi preia lucrările. Directorul firmei a aprobat cererea cu mențiunea,"predarea lucrărilor de face cu proces verbal" dar cu o alta data de plecare în concediu. Între timp m am răzgândit întrucât nu îmi putea lasă lucrarile cu proces verbal... Cui?. Am anunțat cu o săptămână înainte de a pleca în concediu ca nu mai efectuez concediul și mi am retras cererea. Aceasta cerere nu a fost înregistrată cu numar de înregistrare doar ca avea rezoluție data pe ea. Eu am rupt aceasta cerere. Acum directorul a transmis către RU ca eu sunt în concediu cu toate ca zilnic sunt la servici și îmi da lucrările și colega de la RU nu are nicio baza sa ma treacă în concediu Cum sa procedez în acest caz? Cererea nefiind înregistrată iar eu nu am apucat sa plec în concediu.
Bună ziua, am divorțat de circa 1 an de zile si nu am facut partajul bunurilor. Locuim inca impreuna in apartament intrucat eu nu am unde sa Plec iar fostul sot nu vrea nici el sa plece . Eu am dreptul sa aduc in locuinta pe cineva , prieteni ? Dacă eu aduc pe cineva in apartament trebuie să am acordul lui ? El ma amenință mereu ca imi schimba yala sa nu mai intru . Cum sa procedez ca ma jigneste mereu si ma amenință încontinuu.
Multumesc