avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela Stănciulescu

Activitate Mirela Stănciulescu

Mulțumesc pentru răspuns
Buna ziua după modificarea legii salarizării pentru prenatal am luat salariu mai mic pe februarie îmi puteți spune de ce .Nu trebuia să iau salariu normal că înainte se poate sa mai calculeze încă o dată concediul medical? Va rog să mă ajutați să înțeleg.Daca am avut spor de vechime au dreptul să mi-l taie dacă am fost în medical?
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Buna ziua am intrat în risc maternal din data de 01.11.2017 , calcul salariale brut pe cele 6 luni anterioare este de 14003, salariu de bază este de 2350 fără luna mai și iunie care este de 2300,am doi copii în întreținere.In cele șase luni am 44 de ore învoite.Din 15 ianuarie am intrat în prenatal vă rog să-mi spuneți dacă este posibil sa iau salariu mai mic și dacă noua lege de salarizare mă afectează. Vă mulțumesc.
Mulțumesc pentru răspuns o sa cer o copie după fluturaș sa știu salariu brut concret
Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am luat salariu întreg pe decembrie am luat cu 300 de lei mai puțin și pe ianuarie mi-a spus că o sa iau mai puțin .Din 15 ianuarie am intrat în concediu prenatal.Din fluturaș nu înțeleg nimic mi-a băgat și deducerea personala și șomajul și CASS. Mulțumesc
Bună ziua, am și eu o nelămurire am intrat în risc maternal cu data de 01.11 până în 14.01.2018 pe luna noiembrie am luat salariu de 1875 și luna lui decembrie am luat salariu de 1453 de ce cum se calculează că nu mai înțeleg nimic de pe fluturaș?