avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Alexstz

Activitate Alexstz

N-a fost platita nici o pensie alimentara , pot recupera banii chiar de sunt major ?
Nu stiu sa iti raspund , la intrebarea asta , mama a castigat custodia mea apoi am fost nevoiti sa ne mutam.
Posibil sa fii fost exclus , noi am fost dati afara din locuinta dupa plecarea lui.
Casa i-ar venii tatalui meu , sora lui a decedat acum ceva timp. Doar ca tatal meu e de negasit ...
Problema este ca nu am acces la casa sau la acte , nu stiu cine a dat caas respectiva in chirie atata timp cat tatal meu nu este in tara de 18 ani.
Buna , am o mica nelamurire in legatura cu o casa in care am locuit.Stateam in acea casa impreuna cu parintii mei , acestia s-au despartit , tatal meu a parasit Romania iar eu am ramas cu mama (am fost nevoiti sa ne mutam de acolo ) Casa apartinea bunicului meu care a decedat.Tatal meu nu s-a mai intors in tara niciodata iar casa momentan e data in chirie. Bunicul meu a fost divortat de bunica mea iar eu sunt curios daca imi apartine mie locuinta. Asi fii recunoscator pentru putin ajutor. Multumesc.