avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela234

Activitate Mirela234

Răspuns la discuția Refuz lucrare dentara
Multumesc pt raspuns! As vrea sa o duc inapoi pt ca asta a fost intentia mea cand l am rugat pe dentist sa o lase provizorie dar lucrarea inca se tine.Doctorul clar ca a vazut,l a fel si tehnicianul si tot insistau ca totul e bine si sa o cimenteze definitiv.Doctorul mi a spus ca sunt singura pacienta care cere ca o lucrare sa fie provizorie.Acuma ma intreb daca lucrarea era platita pe cine ar mai fi interesat cum ma simt eu,am simtit ca asta s a si vrut,sa cimenteze definitiv si sa ia banii,acuma daca nu le duc lucrarea ce se poate intampla?
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Am fost la dentist si mi a realizat o lucrare dentara,mai precis o coroana metalo ceramica pe 6 dinti.Problema este ca tehnicianul nu a tinut cont de parerea mea ca dintii sunt foarte lungi,stiu ca o sa mi spuneti ca nu trebuia sa accept de la bun inceput lucrarea,greseala mea este ca am acceptat lucrarea dar doar provizoriu desi dentistul tot insista sa cimenteze definitiv.Mi s a spus ca in cateva zile se va decimenta fiind provizorie dar nu s a decimentat nici dupa 3 saptamani.Acuma eu ce pot face,sa merg la alt stomatolog, dar lucrarea,coroana care o am momentan nu am platit o,mi o poate cere inapoi,ma poate da in judecata,va rog sa ma ajutati ce pot sa fac,va multumesc!!
Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc pt raspuns! Da,tatal mai are frati si surori,si eu un frate.
Discuție Mostenire
Buna ziua! Va rog sa mi spuneti cum ar putea sa mi dea parintii mei casa mostenire,avand in vedere ca tatal nu are casa pe numele lui deoarece nu a vrut bunica,care este decedata? Multumesc!