avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate Anda. D

Activitate Anda. D

Asa-i. Din pacate. Dar o sa fie bine. Eu am facut totul conform legilor. Multumesc frumos! Va tin la curent!
Am discutat cu o doamnă care e consilier la un birou de executori judecătorești si mi-a zis ca au mai fost cazuri de genul dar nu stie din ce motive. Si sa nu-mi fac probleme atata timp cat am ridicarea de poprire de la doamna executor ca in situatia de fata cel mai probabil nu o fi ajuns in instanța la timp....Nu stiu ce sa mai cred, sper sa se rezolve. Sunt optimista cu inscrisurile in mana dar vedeti dumneavoastra ca in tara asta e posibil orice mai ales la nivel de abuz. Eu nu am studiat dreptul, am studiat managementul insa vreau sa va zic ca de cand cu problema asta, ma pot angaja singură ca si avocat, atat de mult am citit legile si dreptul civil.
Multumesc din suflet stimate domn!
Si avand in vedere ca dansa s-a ocupat de dosarul meu si tot dansa m-a indemnat ce sa fac, nu ar fi normal ca eu sa stiu despre ce este vorba? Eu nu vreau sa ajung in instanta, am dovedit ca nu sunt rau-platnic si ce ma intereseaza cel mai mult e ca tertul poprit sa nu aiba probleme, indiferent ce mi se intampla mie. Eu sunt gata sa imi asum toata vina, nu e vina nimănui pentru greselile pe care le-am facut eu in copilarie.
Exact. Doamna executor acum nu mai imi raspunde la telefon, nu stiu din ce motive, insa secretara dansei m-a indreptat spre o întâmpinare tot la indemnul doamnei executor din cate am inteles. Am inteles ca se poate depune o singura întâmpinare atat pentru mine cat si pentru tertul poprit. Este adevărat? Dumneavoastra ce spuneti? Exista vreo sansa sa se remedieze aceasta problema date fiind toate cele mai de sus? Va multumesc tare mult pentru răspunsuri!
Da. Este vorba de exact aceeasi suma.
Am platit din octombrie (de când am fost executata silit), pana luna asta inclusiv. Nu as vrea ca angajatorul sa aiba de suferit odata ce nu e vina lor, poprirea a fost ridicata de insasi doamna executor. .
Am inteles ca trebuie sa depun o întâmpinare la judecatorie prin care sa cer respingerea de validare a popririi deoarece aceasta a fost ridicata odata cu intelegerea si sa atasez si actul doveditor pe care mi l-a trimis doamna executor....Este posibil?
Am facut intelegerea cu d-na executor de a-mi ridica poprirea, dupa ce angajatorul a fost instiintat sa infiinteze o poprire asupra veniturilor mele salariale. In momentul în care am facut prima esalonare, doamna executor a trimis un e-mail la tertul poprit cu semnătura si stampila dansei, de a-mi ridica poprirea, apoi in decursul a unei saptamani acestia au primit actul si in original. Il am la mine. Date fiind acestea, angajatorul nu a mai efectuat poprirea, iar eu am pus lunar banii. Am chitantele si extrasul de cont in care se vede ca banii au fost transferati. Ce e de facut in situatia de fata? Mentionez ca angajatorul inca nici nu a primis citatia, doar eu, insa am văzut in dosar ca sunt si ei citați in instanta. Am sunat la biroul doamnei executor unde mi s-a spus sa trimit o intampinare. Nu stiu cum sa fac sa rezolv aceasta problema desi am toate dovezile in mana ca intelegerea a fost facuta. Am nevoie de o indrumare. Multumesc!
Buna seara,
In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la sfarsitul datoriei. Dupa ce am primit cererea de executare silita, impreuna cu doamna executor, m-am angajat sa platesc esalonat o suma de bani lunar. Inainte primise si angajatoru o cerere de poprire pe salariu, dar datorita discutiei mele cu doamna executor, aceasta mi-a ridicat poprirea de pe salariu mentionand ca am formulat un angajament de plata. Toate bune si frumoase, pana in momentul in care am primit o citatie de la Judecatorie, in care creditorul solicita angajatorului meu o validare de poprire, desi acesta a fost anuntat ca poprirea nu mai este necesara, de catre executorul judecatoresc. Am dovada, am primit si in scris 3 exemplare cat si pe mail-ul locului de munca. Ce e de facut in situatia aceasta? Am inteles ca trebuie sa depun o intampinare. Este posibil sa fi fost vreo eroare?
Va multumesc!