avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate usurairam@yahoo.com

Activitate usurairam@yahoo.com

Buna ziua,

Acum 2 zile, la distanta de 9 luni si doar prin investigatii initiate independent, am constatat in sutura operatiei de cezariana un fir de sutura uitat.

Pe parcursul acestor 9 luni si in prezent operatia arata dizgratios (inflamata si latita) si este dureroasa la presiune. In urma consultatiilor la alti 2 medici din aceiasi clinica privata firul nu a fost depistat starea operatiei fiind justificata prin "materialul clientului" (asa reactioneaza dermul meu).
Joi, 1 Feb,2018 am purtat o discutie cu managementul clinicii private, am fost consultata de catre seful obstretica-ginecologie care a confirmat granuloamele de fir recomandand si consult la plastician. Intrucat nu mi-a fost inmanat niciun referat constatator sau vreo hartie care sa certifice inregistrarea plangerii mele marturisesc ca am rezerve in ceea ce priveste rezolvarea situatiei in mod elegant si fara costuri impuse.

Pentru a fi pregatita de o eventuala actiune legata, imi spuneti va rog care sunt pasii de urmat (mai ales ca dovada erorii medicale exista inca in operatie)
Certificat medico-legal? Plangere la colegiul medicilor? Plangere la protectia consumatorului? etc

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Toate cele bune,
Cristina