avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianBax

Activitate AdrianBax

Buna ziua, eu am patit ceva asemanator cu Urgent Cargus, am trimis pachetul ce continea 2 monede de aur in Drobeta Turnu Severin catre un domn Walter Tufis sau dupa cum se prezinta pe olx cu numele de ionpalade858 (oricum e nume fals) iar monedele au fost retrase si stimatul domn a refuzat pachetul. In pachet am mai pus un obiect pentru a oferi o oarecare greutate si putina stabilitate pachetului (nu eram increzator sa pun 2 monede intr-o cutie) si bineinteles ca a spus ca a gasit doar acel obiect, nu si monedele.
Se pare ca este o moda acest tip de furt si companiile de curierat dau din umeri. Concluzia fireasca este sa nu trimiteti colet niciodata colet cu verificare, merita asteptat sa vindeti in oras la dvs decat sa riscati.
Ar trebui sa ii dati numele acelui utilizator olx impreuna cu nr de telefon si orice data pe care o aveti pe cat mai multe site uri posibil. Chiar daca isi vor face alte conturi, banuiesc ca unii sunt asa idioti incat uita sa isi mai schimbe numele de user dupa ce au dat ,,o lovitura''