avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate SorinPd

Activitate SorinPd

Pentru a fi mai exact, sifoanele de pardoseala au rolul evacuării apelor pluviale, considerând astfel ca fac parte din elementele de instalații comune ale asociației și nu a proprietății personale.
Având în vedere și faptul ca balconul meu este practic acoperisul blocului (este un apartament de tip Penthouse cu terasa descoperita), problema fiind hidroizolatia efectuata de către constructor (aceștia au folosit nisip, iar infiltratiile duc la inundarea apartamentului de la etajul inferior).
Prin urmare consider ca se urmărește reparația hidroizolației, nu a balconului meu, pe care probabil îl voi reface singur după decopertare și înlocuirea hidroizolatiei.
Ma interesa o reglementare legala, eu am coroborat legea 230/2007 cu codul civil,dar vecinii vor negru pe alb..
Mulțumesc
Bună ziua,

Locuiesc într-un bloc de apartamente la ultimul etaj, iar vecinul de la etajul inferior este inundat din cauza ploilor. Menționez faptul ca balconul meu nu este acoperit, iar inundațiile sunt rezultatul infiltratiilor în hidroizolatia balconului prost efectuata de către constructor. Ceilalți proprietari nu doresc sa contribuie la reparația hidroizolației, eu consider ca balconul meu reprezinta acoperisul blocului (având în vedere ca nu este acoperit).
Prin urmare, hidroizolatia este proprietate comuna sau privata? M-ar ajuta și o reglementare în lege. Mulțumesc