Buna ziua scuzati ca deranjez eu sunt casatorita in romania de aproape 8
ani si suntem amandoi romani dar avem un copil de aproape 7 ani si ca sa divortez trebuie sa ma prezint neaparat in romania si cum trebuie sa fac ca sa nu pierd copilul daca el este aici cu mine si el vrea sa ramana cu mine si sa se duca in vizita doar cateodata la tatal care de asemenea si el este in italia si ce trebuie sa am ca sa ma pot divorta ce trebuie sa demonstrez pentru ca tatal cu doua zile inainte de a parasi locuinta unde stateam toti impreu din cauza ca am ajuns la certuri f des si eu iam cerut sa se mute decat ca copilul sa asiste mereu la asa ceva si alte lucruri pe care el le-a facut nici eu nu am fost perfecta dar el facuse niste lucruri f urate iar peima de a iesi din casa cum va ziciam aproape cu 2 zile inainte mi-a zis ca el vrea copilul sa mi-l ia de tot dar el fata de noi a avut un comportament cam urat si ce trebuie sa fac va rog sa ma ajutati mai mult pt copil pt ca copilul cere tot timpul mama sa nu ma lasi la tati mereu eu vreau sa plec doar in vizita eu vreau sa stau cu tine am o rugaminte se poate ramane in anonimat sa nu stiu cum sa ma exprim mai exact pt ca trebuie sa stau atenta cu el