avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Mpvmplmd

Activitate Mpvmplmd

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru răspunsuri! Vă doresc o seară plăcută!
Cererea de transfer se poate face și în prima zi de activitate, având în vedere că acum beneficiez de I.C.C.Sau după o anumită perioadă de timp?
Transferul este la cerere,cu speranța că se va aproba cererea de reincepere activitate profesionala. În cazul în care se va aproba, ce trebuie să fac? Care sunt pașii ce trebuie urmați? Mulțumesc!
Bună ziua! În acest moment beneficiez de indemnizație creștere copil. În luna septembrie împlinește copilul meu 2 ani. Cererea la angajator a fost pentru a sta în concediu creștere copil 2 ani.
Menționez că la instituția publică unde ar trebui să mă întorc sunt funcționar public. Am fost contactata recent de o altă instituție- mult mai aproape de domiciliul meu, prin care mi s-a propus să vin prin transfer sau detașare acolo în luna martie, când postul va deveni vacant.
Întrebările mele sunt următoarele:
1. Care sunt pașii care trebuie så îi urmez?
2. Există posibilitatea ca instituția publică unde ar trebui să mă întorc pentru a depune cerere de reincepere activitate și apoi de transfer să nu accepte prima cerere motivând faptul că inițial eu am optat pentru a sta în concediu creștere copil 2 ani?
Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!