avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelapaliu

Activitate mihaelapaliu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Luxie a scris:

Dacă am fost atentă... (n-am fost, am citit pe sărite :P) se va organiza la nivel de barouri sau curţi de apel! ;)
Art. 1 (23) – În conformitate cu prevederile art. 62 alin. (1) din Lege, Consiliul U.N.B.R. poate decide, gruparea mai multor barouri, prin formarea unei subcomisii de examen în vederea conlucrării pentru organizarea în comun a examenului de primire în profesia de avocat. Gruparea barourilor se poate face pe raza teritorială a uneia sau a mai multor curţi de apel.”

Invitatie la discutie publica: Proiect Regulamentul cadru de organizare si desfasurare a examenului de primire

Dupa proiectul cadru,e clar ca examenul va fi sinteza,la fiecare materie,nicidecum grila.Discutia publica,putin probabil sa schimbe dorinta afisata deja,de a se sustine examen scris,subiecte de sinteza .
Spor la inmagazinat cunostinte tuturor..:)!
[ link extern ]
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Mihaela Paliu
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce actiune am la indemana in cazul incheierii unui antecontract de vanzare-cumparare ,cu plata integrala a pretului imobilului,neurmat la data stipulata,de incheierea contractului de vanzare-cumparare,din culpa celor doi constructori persoane fizice ,deoarece unul dintre ei are mai multe procese pe rol,somatii de plata,si zic ei cadastrele ar fi nu stiu unde blocate..etc..
Intre timp si firma acestui domn a intrat in procedura falimentului prin insolventa..
Ce ar trebui sa fac,mai am sansa sa recuperez ceva de la acesti doi constructori persoane fizice?
Va multumesc mult.
Mihaela P.