avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina 27

Activitate Cristina 27

Răspuns la discuția Caen 4791
Caen 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
Discuție Caen 4791
Cod caen 4791 pot trece ca desfasurare a activ la terti, avand in vedere ca activitatea practic se desfasoara in mediul online? Pe platforme diverse nici macar pe site propriu.
Exact, ati expus mult mai explicit decat mine. Bun comun, sotul a semnat si pt el si pt sotie ( sotia a semnat o procura la notar in Germani, dar pe care nu au dus-o la consulat pt a fi in forma autentica).deci cumva a fost semnat clar doar de unul, pe jumatate... procura e problema, da
. In concluzie e corecta si suficienta Confirmarea contractului la consulat de catre soti .
@raluk0207

Se poate ratifica mandatul, chiar daca actul a fost incheiat in 2014 intabulat si inscris in cartea funciara?!
Ce presupune exact aceasta ratificare?! Este vb de art 1311 amintit mai sus?!
A semnat sotia in Germania, procura a fost tradusa si legalizata in Ro, in loc sa fie autentificata la Consulat. Situatia a fost cumva complicata de notarul cumparatorului care sustine ca acest contract este caz de nulitate absoluta si ca un contract de confirmare in baza art 1262 m, semnat de ambii soti ar fi solutia in cazul unei nulitati relative.

Exact asa gandesc si eu, referitor la rectificarea procurii... confirmarea contractului de catre sotia care a lipsit si in numele careia a semnat sotul prin procura, si inscris la consulta nu este o varianta mai la indemana?! Pana una alta cu sau fara un cumparator situatia e aceeasi, de nulitate, fie ea absoluta sau relativa.
Se mai poate face ratificare acum, dupa ce a fost deja incheiat contractul si inscris in cartea funciara?! Intelesesem ca asta e posibil pana la semnarea contractului.



VALENTINA MITEA a scris:

Dacă aveți contract autentic și intabulare la Cartea funciara,care e eroarea? Contesta cineva contractul de vânzare cumpărare?

Urmeaza o noua vanzare si cumparatorul a fost atentionat de notarul lui de aceasta problema, nu vrea sa faca actele el considera ca este nulitate absoluta si ca trb refacut contractul... cautam o solutie rapida