Multe mai stii tu. Lasa oameni in pace ca nu stau asa lucrurile. Zvonuri poate inventa oricine. Argumenteaza daca ai cu ce. Daca nu lasa informatiile astea care vor fi contrazise oricum maine sau cand or sa dea rezultatele. Si inca ceva: iti inchipui prost ca stau oameni care au niste functii si un anumit statut sa corecteze pana la 1 noaptea. sa fim seriosi!
eu v-as propune sa faceti contestatii si sa asteptati rezultatele si abia apoi sa incercati cu memorii la UNBR sau Barou pentru ca din experienta celorlalti ani dupa contestatii se rezolva foarte multe "nemultumiri". Pot face contestatii si cei care sunt nemultumiti de nota. Si sa stiti ca asta e rolul contestatiilor: sa va fir recorectate lucrarile de catre alti profesori. Asa ca daca va doriti foarte tare o recorectare faceti contestatii. Cred ca asta e prima cale de urmat.
din pacate au picat multi la Bucuresti. Eu fac parte dintre cei care au luat. Am dat examenul in amfiteatru si cu toata sinceritatea va spun ca la civil a fost permisiv, foarte permisiv ce e drept. Am auzit ca a fost cineva care a copiat cu handsfree darsincer mi-e greu sa cred. In general s-a vorbit. Asta vreau sa spun cu permisiv. In rest din amfiteatre au fost dati afara cati nu cred ca au fost dati afara din sali. Iar daca la civil s-a vorbit la penal am avut si 10 supraveghetori in sala. Si nu doar pentru 5 minute. Pana la urma nu stiu daca e vorba de faptul ca s-a copiat sau nu. Dar nu a fost un examen atat de riguros pe cat auzisem si pe cat eram convinsa ca va fi. A fost si ceva ce m-a mirat. In prima zi au fost permisivi si ne-au lasat sa vorbim intre noi. In schimb sambata la penal cred ca au scos de la noi aproape 10 persoane. Parca a fost alt examen sau erau hotararti sa ne imputineze. Daca va uitati la note o sa vedeti cala civil si la procedura civila au fost note mai mari decat la penal si procedra penala.
Oricum eu zic ca dupa contestatii vor lua multi. Fiti optimisti! In fiecare an au luat multi dupa contestatii. Bafta!
Foarte mica rata de promovabilitate la Iasi. Care sunt motivele? Ceva special sau au fost multi nepregatiti? Cine stie ce ne asteapta si la Bucuresti... :(
Nu consider nici eu ca Dana a jignit neaparat ci doar ca a fost acida in mesaje si nu e cazul avand in vedere stresul in care suntem cu totii.
Si as vrea sa remarc ca am senzatia ca au disparut si ceva mesaje care nu aveau de ce sa dispara.