avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_P2018

Activitate Andrei_P2018

In cazul in care nu ma incadrez cu actele la banca in termenul din actul aditional iar proprietarul este dispus sa prelungeasca termenul doar in conditiile solicitate de el, mai pot face ceva sau trebuie sa accept conditiile lui?
Mentionez ca momentan nu pot finaliza cu actele la banca fiindca inca nu are energia electrica trasa
Multumesc!

cyan a scris:

Aveti termen de maximum 6 luni in care puteti cere in instanta pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de contract de v/c.
Ar trebui sa instiintati si creditorul despre faptul ca intampinati greutati cu vanzatorul ptr semnarea contractului de v/c.
Ori ii solicitati dublul avansului si daune interese suficient incat sa renunte la pretentii.

Buna seara. Doresc sa achizitionez un apartament, am inceput demersurile vara trecuta iar acum este la final, urmeaza sa semnam contractul de vanzare-cumparare. Vanzatorul a spus ca nu semneaza contractul daca nu renegociem pretul fiindca euro a crescut iar pe langa asta mai vrea si comisionul de retragere al banilor. Mentionez ca am stabilit in actul aditional suma in lei la cursul din ziua semnarii actului aditional si nu este trecut ca se renegociaza in functie de cursul valutar iar de comisionul de retragere nu a fost vorba pana acum, nu apare nicaieri scris. In cazul in care refuza categoric semnarea contractului daca nu ii dau diferenta de curs valutar si comisionul de retragere, am ce face in aceasta situatie?trebuie sa platesc ce vrea el in conditiile in care am stabilit suma in lei si nu a fost vorba de cursul euro sau alte comisioane? Mentionez ca intentionez sa cumpar apartamentul prin programul prima casa. Multumesc anticipat pentru raspunsurile / sfaturile voastre.