avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria 123

Activitate Anamaria 123

Răspuns la discuția Executare silita Orange ?

În urma cu câțiva ani fostul meu soț, fratele lui și un prieten mia luat buletinul și actul de proprietate al casei unde stăteam și printr-o alta cunoștință de a lor au ce lucra la firma Orange au făcut un abonament.. Despre care eu am aflat anul trecut când mia venit un plic acasă în care îmi spune ca se va face executare silita... Țin sa spun ca eu nu am știut de acel abonament... Abia anul trecut am aflat când l-am întrebat pe fostul soț... Îmi poate pune proprie la banca... Acum sunt recăsătorit și sincer nu as vrea sa rămân pierduta de acei bani pe nedrept... Este o suma destul de mare în jur de 10000 lei din câte îmi aduc aminte... Ce as putea face??? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
În urma cu câțiva ani fostul meu soț, fratele lui și un prieten mi-au luat buletinul și actul de proprietate al casei unde stăteam și printr-o alta cunoștință de a lor ce lucra la firma [editat denumire operator de telefonie mobila] au făcut un abonament.. Despre care eu am aflat anul trecut când mi-a venit un plic acasă în care îmi spune ca se va face executare silita... Țin sa spun ca eu nu am știut de acel abonament... Abia anul trecut am aflat când l-am întrebat pe fostul soț... Îmi poate pune proprire la banca...? Acum sunt recăsătorita și sincer nu as vrea sa rămân in pierdere de acei bani pe nedrept... Este o suma destul de mare, în jur de 10000 lei din câte îmi aduc aminte... Ce as putea face?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.