avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Activitate Visinescu daniel

Activitate Visinescu daniel

Buna seara, am nevoie de ajutorul dvs pentru a afla cateva informatii referitor la oroblema mea, am un autovehicul luat de la un domn am facut act v/c a pus fiscalul pe el ...am facut programare pentru inscriere dar programarea dura 3 luni si am stat asa fara sa o pot inscrie pe numerele domnului de bucuresti , insa politia m a oprit si mi au retinut talonul pentru ca nu am inscris masina in 30 de zile de la dobandire ....le am explicat ca sunt programat cel mai recent in 3 luni dar tot l au luat au rupt din talon partea cu itp ul si mi a dat o impreuna vu o dovada care mi au zis ca pot inscrie masina cu acea dovada de la ei,,,au trecut cateva sap si venise ziua sa inscriu masina am pregatit dosarul am bagato in evidenta la primarie am platit asigurarea cand m am dus cu dosarul nu l au primit a u zis ca imi trebuie talonul masini de ce am primit acest raspuns din moment ce politisti a u zis ca o pot inscrie cu dovada pt ca talonul nu mai este valabil ?! Si aia la inscriere nu au acceptat?pute ti sa ma ajutati va rog?