avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate As.LTD

Activitate As.LTD

Sponzorul daca da pentru numele asociatia XY nu mentioneaza pe nimeni ,cine nu este membru de asociatie(parinti) in situatia asta legal nu are voie sa beneficieze de banii respectivi.pentru ca nu se desfasoara o activitate sportiva in cadrul asociatiei.....
deci era intrebarea mea daca un copil aduce 2000 de lei pe contul asociatiei am eu dreptul ca presedinte sa platesc (drum,cazare)si pt parinti din banii respectivi?
Eu asa stiu ca legea nu lasa asa ceva bani care merge pt asociatia mea trebuie folosit dintre membrii asociatiei presedinte,si copii care danseaza......parintii nu au drept sa foloseasca acest bani pt calatoria lor proprie daca nu sunt in cadrul asociatiei si sponzorizarea a fost data pt asociatia XY
Asociatia XY nonprofit are o echipa de dans ,ude sunt parinti care vor sa aduca sponzorizare numai daca si ei pot beneficia de sponzorizare?(ex.mergem in Croatia la mondiale de dans,pentru un copil suma calatoriei este 1000 ron ,parinte respectiv aduce 2000 ron din care 1000 este pt copil si din 1000 vrea sa mearga el sau ea)Este legal?