avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate AnneNicoleta

Activitate AnneNicoleta

Problema legata de constructie nu este , fiind deja doua echipe care au spus aceleasi lucru. Ce pot face fara sa ajung in instanta sa-l derermin sa si dea jos pervazul?! Daca nu era din cauz pervazului dansului atunci cand a pus silicon continua sa picure... Tot ce i am cerut a fost sa isi dea pervazul jos sa punem pune altul corespunzator si cheltuielile suportam jumate jumate dar cu omul nu se poate discuta ....nu vreau sa ajung in instanta dar deja au trecut doi ani si imi pica lavabila din balcon ...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este posibil sa fie o problema legata de constructie.
Cu dezvoltatorul aveti o problema si el ar fi raspunzator.
Poate fi un proces destul de complicat si costisitor...

Sa l notific oficial? Imi puteti da exemplu de notificare , va rog!

ynocentta a scris:

In cazul dv presedintele de asociatie nu poate interveni
Este vorba despre deficienta la proprietatea privata
conform dispozitii in vigoare fiecare proprietar are obligatia sa asigure starea tehnica a proprietatii sale pe proprie cheltuiala
Pentru solutionare,notificati oficial vecinul cu obligatia respectarii dispozitiilor in vigoare privitoare la asigurarea starii tehnice a proprietatii si necrearea de prejudicii celorlalti vecini-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

Buna ziua, M am mutat intr un bloc nou in anul 2016, totul a fost ok la inceput pana acum un an jumate - doi chiar cand a inceput sa-mi picure in balcon . Am chemat dezoltatorul dansul a dar jos lavabila exterioara , a incercat sa afle cauza inflitrarii. Dupa o luna doua dezvoltatorul mi-a comunicat faptul ca este de la vecinul de sus care mentionez si eu si el avem balconul inchis dar dansul nu are pervazul pus corespunzator si se inflitreaza pe langa pervazul dansului. Dezvoltatorul a trimis o echipa care au turnat 4 l de apa peste pervaz si a inceput sa picure . Vecinul spune ca nu este din cauza lui avand in vede ca el nu este afectat . Intre timp la rugamintele noastre a pus silicon pe langa pervaz . Degeaba ! Dupa un timp nu a mai picurat dar s a umflat lavabila pe unde picura de obicei si a inceput sa picure prin alta parte . Am chemat o firma care se ocupa de inflitrati , aceasta echipa a confirmat ca este de la dansul , vecinul a inceput sa le vorbeasca pe un ton ridicat , urat iar echipa a preferat sa se retraga spunand ca , cu un asemenea om nu vor sa aibe legatura ! Vecinul nu doreste sa-si dea jos pervazul pentru a rezolva problema spunand ca daca el nu are probleme nu este de la el . Am fost si la primarie nu s-a rezolvat nimic . As dori sa stiu ce pot face?! Cum as putea sa intervin la presedinte si la administratia blocului , inainte sa ajung la instanta , daca va fi nevoie . Conform legii ce pot face ei in aceeasta problema . Am incercat sa discut amiabil cu vecinul , am chemat echipa de reparatii , degeaba omul insista sa nu isi dea jos pervazul. Multumesc , o zi frumoasa !