avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate Mihalache Nicusor

Activitate Mihalache Nicusor

Am avut un accident de munca in anul 2016,am alunecat si mi-am dizlocat umarul drept, dupa terapie care a durat patru luni nu ma-m vindecat. La cererea avocatului am facut oalta expertiza medicala la particular, propus de avocat, am fost diagnosticat cu dizlacare a umarului in trei locuri, mi sa recomandat sa fac iar terapie timp de 16 -20 de saptamini dupa care injectie cu steroizi si daca nu ma refac sa ma opereze .anul 2017 a fost foarte greu am muncit putin din cauza dureri lor, au inceput probeme financiare si am ajus la despartire cu sotia ,care ma ajutat foarte mult in aceasta perioada. Nu am putut sa ma intretin singur si am fost nevoit sa plec din anglia si ma-m intors in romania in ianuarie 2018 .avocatu nu poate sa mai imi acorde ajutor medical gratuit in romania si imi cere sa-I spun ce suma de bani doresc:pentru a ma reface in cazut ca ajung la operatie imi trebuie un an de zile de recuperare. Puteti sa imi dati un sfat ce suma as putea sa cer sa termin mai repede cu acest proces ? Va multumesc.