avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate Manulumi

Activitate Manulumi

Răspuns la discuția Succesiune casa
Ceea ce mi-ati raspuns stiam deja .... dar credeam ca ar putea exista si alta cale.
Va multumesc, oricum.
Răspuns la discuția Succesiune casa
Noi (cei din familie) NU avem niciun act in casa, dar trebuie sa existe undeva intr-o arhiva.... Presupunand ca gasim actul in arhiva, ma intereseaza cum pot sa intru in posesia lui (sau o copie) si prin ce procedeu pot face toate aceste succesiuni, "sarind" peste aceste 5-6...7 generatii, astfel incat sa intram in posesia casei, noi cei care suntem in viata, din familie.
Avem martori ca am locuit acolo din mosi stramosi, ca strabunicii si bunicii mei au construit casa si apoi au reparat-o/intretinut-o de-a lungul timpului, toti vecinii sunt batrani, nascuti tot in acel sat vechi (ca multe altele din Banat), am platit si platim taxe, impozite pentru casa, teren, de cand ne stim (peste o suta de ani....). Practic pot spune ca a fost o neglijenta a inaintasilor mei cu aducerea actelor "la zi"...
Nu am furat casa nimanui, nu a stat nimeni abuziv in casa din familia noastra, este a familiei noastre din totdeauna si vrem sa fie cumva consfintit acest lucru si pe o "hartie".
Banuiesc ca ar trebui sa existe o modalitate de rezolvare si pentru astfel de situatii.

Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune casa
Nu exista acte de proprietate.
Discuție Succesiune casa
Cum pot sa procedez pentru a face succesiunea unui imobil care are ca ultim proprietar o persoana din 1850 (un stra-strabunic...) ?