Mulțumesc! Asta o sa facem .Nu ne spune pentru că e mai bine sa nu știm,când se încalcă drepturile copilului nu mai spun nimic doamna avocat,sunt puși acolo că nistor călăi pe acești copiii.Sunt sigură că nici unul dintre ei nu au nici o legătură cu kinetoterapia,paralizia cerebrala ,crize nu au citit nici macar drepturile copilului,ei taie ei spânzură.
Bună ziua! Va rog să mă sfătuiți ce sa fac și unde,la cine să mă adresez....Am o fetiță de 8ani și 3luni diagnosticata cu Paralizie cerebrala-dipareza spastică asimetrică (dreapta-stanga) subluxație sold bilateral predominant drept, scolioză dorsolombară stânga secundară.Necesita ajutor în activitățile zilnice, necesită supraveghere și ajutor in drumul spre școală.Am scris exact așa cum scrie in Certificatul medical al copilului eliberat de un medic neurolog de la centrul de recuperare Nicolae Robanescu.Copilul a fost evaluat ieri 19 februarie 2018 de comisia de încadrare în grad(DGASPC) Ploiești. Comisia ne a spus că se încadrează în grad accentuat,sa așteptăm să ne sune pentru eliberarea Certificatului cu grad Accentuat.Țin menționez că și anul trecut am trecut prin fix aceeași situație,cu contestație la decizia DGASPC,cu audiență la director și acceptarea altui dosar la 3luni.Copilul este deplasabil pe distanțe scurte ,nu urca scările singura,nu coboară,nu își face igiena intima singură,nu participă cu alți copii la activități în aer liber sau in activități sportive cu colegii,noi mergem zilnic la școală ,stam afară în pauza o luam de mânuță și o dam afara,ori o ducem la baie.Cum pot contesta decizia de încadrare în grad Accentuat fara însoțitor,atâta timp cât copilul are încă nevoie de suport și sprijin din partea unui adult.Copilul vorbește ,înțelege ,poate să poarte un dialog.Multumesc!