avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate rogo_tata@yahoo.com

Activitate rogo_tata@yahoo.com

Citez din raspunsul dat de politie la inaitarea mea de cerere sa aflu.ce sa intampkat cu dosarul :la aceata subunitate de politie a fost in lucru dosarul cu nr4448/p/2017 in care SC STRABAG .SRL a fost cercetata pentru vatamare corporala din culpa fapta care se pedepseste conform articolului 196 aliniatu 2 3 si 4 din codul penal.va aduceam la cunostinta ca dosarul cu numarul de mai sus a fost inaitat parchetului de pe langa judecatoria valcea cu propunere procedurala ..
Citez din raspunsul de la politie cerea inaitata de mine :la aceasta subunitate de politie
rogo_tata@yahoo.com a scris:

Problema mea este ca trebuie sa fac o evaluare la masina la un servis autorizat si dupacea pot sa intocmesc dosarul propriu zis ..valoarea pot sa o fac cu foaia accea care mia dato politia cu dauna masini adica bara radiator airbag etc.repet raspuns de la trubunal nu mia venit mai vine vreun raspuns sau sa oprit aici

IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:

Buna ziua,

Pasul 1: daca aveti copia asigurarii RCA a celuilalt conducator auto, incercati prima data sa discutati cu asiguratorul acestuia,
Avand in vedere raspunsul de la politie, cel mai probabil nu o sa acorde despagubire, pe motiv ca daunele sau produs din culpa exclusivă a unei terţe persoane, altul decat celalalt conducator auto.

Pasul 2: trebuie sa va indreptati catre compania care a dirijat circulatia (constituire dosar de dauna, formulare pretentii, etc..), sau catre societatea acesteia de asigurare de raspundere civila generala pentru terti (exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi).

Daca nu va descurcati, ne puteti contacta in privat.

Problema mea este ca trebuie sa fac o evaluare la masina la un servis autorizat si dupacea pot sa intocmesc dosarul propriu zis ..valoarea pot sa o fac cu foaia accea care mia dato politia cu dauna masini adica bara radiator airbag etc.repet raspuns de la trubunal nu mia venit mai vine vreun raspuns sau sa oprit aici

IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:

Buna ziua,

Pasul 1: daca aveti copia asigurarii RCA a celuilalt conducator auto, incercati prima data sa discutati cu asiguratorul acestuia,
Avand in vedere raspunsul de la politie, cel mai probabil nu o sa acorde despagubire, pe motiv ca daunele sau produs din culpa exclusivă a unei terţe persoane, altul decat celalalt conducator auto.

Pasul 2: trebuie sa va indreptati catre compania care a dirijat circulatia (constituire dosar de dauna, formulare pretentii, etc..), sau catre societatea acesteia de asigurare de raspundere civila generala pentru terti (exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi).

Daca nu va descurcati, ne puteti contacta in privat.

Buna.seara am avut si.eu un.accident in urma.cu pateu luni ..cum sa intamplat cei.de.la.drumuri.nationle trageau lini pe mijlocul.strazi.si circulatia.se manifesta pe un.singur sens fiind.dirijata de oameni.de la.compania.strabag la un monent de neatentie sau dat drumul.din.ambele sensuri la.circulatie si intro.curba mam izbit cu o masina frontal.a venit politia nea dua la siptal a doua zi.am.dat declarati.cum.sa.intamplat toate bune politia nea.spus.sa.stam linistiti.ca vom primi raspuns acasa de la tribunal si au trecut 4 luni si nimik .am fost la politie si.am inaintat o cerere sa vedem.ce sa.intamplat cu.dosarul si mia veni raspuns dupa o luna si.ceva ca cei.de la.strabag sunt vinovati de vatamare coorporala si.vor fi amendati confort art 196 aliniat 2 3 4..problema mea este eu.ca sami recuperez bani pe masina ce trebuie sa fac ca.vad ca.trece timpul.si nu iau nimik .mentionez cei.de la politie miau dat o foaie de constatare si.daunele care le are masina multumesc