stimata dna av. Maria Vizitiu,
va comunic ca nu am neglijat NIMIC din lume (nu inteleg de unde ati ' dedus' o asemenea stare de fapt); am facut TOT ce mi-a stat in putinta; am efectuat TOATE diligentele, atat la Notar cat si in Instanta, cu Intampinare (care m- a costat circa 100 euro) depusa in termenul prevazut de lege la care am anexat TOATE cele justificative si doveditoare, si prezentare si sustinere a cauzei mele 'penale' ..ptr ca din civila; a devenit penala; unicul lucru care-l vreau din lume sa se duca la bun sfarsit situatia; nici garsoniera propriu zis nu ma intereseaza ci sa platesc ceea ce a lasat in urma verisoara mea ' tampita' (scuze de expresie) pe langa de-a nu plati unor INFRACTORI (acestia sustinuti prin hotararea instantei de cel mai prost gust, implicit, de-a incuraja fapte de violare de proprietate privata, si asta din motiv ca sunt la circa 1000 de km departare, pai stimata dna. av. ...asta nu-i o scuze, sau iertare nici din 'greseala' ca instanta sa sustina plata pe care personal NU O DATOREZ, mai mult eu si familia mea suntem victime (detest acest cuvant, precizez cel de 'victima' ) al unor infractori;
consider ca se impune APEL la hotararea defectuoasa care numai alte necazuri imi creeaza, desi cucoana judecatoare are la cunostinta TOT, prin hotararea pronuntata de aceasta nu a facut decat de APROBE rezidenta si patrunderea ILEGALA si ABUZIVA in imobilul matusii mele.
va multumesc oricum ptr timpul dvs. dedicat de a-mi raspunde si ptr toate cele cuprinse in acesta, cu sinceritate si multa stima
s.g. (Archer612)
inteleg, consider ca mai sunt in termen deoarece ultimul termen a fost in 28.03.2018, nu mi s-a comunicat NIMIC in scris inca; nu stiu sigur daca posibilitatea de depune Apel in 30 de zile, decurge din acea data sau din momentul in care am primit comunicarea sentintei; v-asi putea inainta acte cu nemiluita, daca-mi dati o adresa de mail (sau ok o pot gasi datele de contact ale dvs. prin site-ul prezent si implicit lua legatura) si ce acte doriti din tot dosarul IMENS cu cheltuieli asisderea pana acum.
afirm ca a fost o judecata 'penala' desi pe civil, unde nici un martor propus de mine n-a fost audiat, nici probe administrate, TOATA judecata a fost in 2 termene, unde 'instanta' din Iad , DA IAd am spus sau din HELL, judecatoarea din Iad, a hotarat sa le platesc boschetarilor 4 ani de intretinere...ei bine asta este PENAL in cuvant sinonim Criminal fata de mine dupa cum a fost instrumentata cauza ; vai si amar de justitia romana si vai de oricine ajunge de-a face cu aceasta:((
m-am documentat cu privire la evacuarea boschetarilor si exista posibilitati, acestea le pot formula in baza hotararii prin care mi se imputa mie (care personal nu datorez absolut NIMIC) intretinerea acestora in suma de 3500 euro ; cam atat dna. Pricop ptr moment; multumesc de contributie, seriozitate si profesionalismul dvs. cu stima, s.g.
multumesc de raspuns...nu stiam...oricum am nevoie de un avocat ptr apel si evacuare contra onorariu aferent; nu stiu starea imobilului, n-am mai mers deloc din 2014 si atunci o singura data, are are sens ceea ce afirmati, mie faptul c-a fost loc de infractionalitate imi genereaza o repulsie maxima, asa cu nu stiu NIMIC despre acesta decat cele descrise pana acum. doresc oricum sa fie dusa la sfarsit toata situatia...ptr ca tot ceea ce traiesc percept ca f. violent, si din partea instantei.. si Nu, nu m-ati dezamagit...mersi de informare!
am uitat sa mentionez...ce este imposibil ? dupa parerea dvs. ? Apelul sau evacuarea boschetarilor, ce anume vedeti ca imposibil ? sau ma rog cum ati spus ' aproape imposibil'
buna ziua tuturor, Doresc sa lansez o oferta ptr avocat profi din Bucuresti, dispus sa preia cauza mea, care implica (cerere) evacuarea boschetarilor, APEL la judecata 'penala' de trei lulele, trei surcele, la solutia de-a plati (eu care nu datorez NIMIC din lume) boschetarilor patrunderea si sederea ILEGALA in garsoniera matusii mele, tot urmat de ducere la indeplinire a succesiunii, pe orice cale, si respectiv vanzarea garsonierei; astept raspuns corespondent in acest sens, cine e dispus sa duca TOT la bun sfarsit, sub garantia platii unui procentaj de minim o treime din valoarea imobilului (care in 2014 era de 30.000 euro, nu stiu cat este in acest moment, dar nu cred ca-i mai scazut)
telefonul meu 0723 928 604 (prenume: sanda)
EVIDENT! IlI47! acum vorbim cum sta situatia ' pe bune' ; Aleluia ptr contributia dvs. ; multumesc din inima!
mai adaug la contributia dvs 'spectaculoasa' ca boschetarii au in spate un politist care DORESTE aceasta garsoniera, si care si personal si prin intermediul reclamantei Asociatii mi-a propus sa-i vand drepturile succesorale la pretul de jumatate din cel de grila prevazut in fisele notariale, de aici incolo e la mintea cocosului ...eu evident am refuzat si raman de pozitie indiferent de orice 'demersuri ilegale' si constrangeri asisderea ilegale ...la care sunt supusa...in speranta ca intelegeti sau ca faceti o idee de ansamblu asupra situatiei cu care ma confrunt.... nu prea am ...NU MAI ACUZATI PE MINE de iresponsabilitate (cum ca n-asi fi facut nimic, am sus tinut drumuri du-te -vino de circa 2000 km, plus cheltuieli, in van, doar sa intampin obstructie pe toate cararile), sau atribui mie CORUPTIA din tara de rahat
NU, nu locuiesc in Australia desi ar fi de preferat decat aici, in tzara lui Nimeni sau a lui Papura Voda; am incercat sa schimb notara, asa cum ati sugerat, aceasta mi-s spus ca nu-mi da dosarul pe care i l-am dat de buna voie si-n buna credinta, citez cuvintele notarei ' nici in ruptul capului' ...de unde deducem frustrarea notarei, cum ar doresc sa transfer dosarul la un notar mai profesionist, implicit prin cererea de returnare a dosarului, aceasta a retaliat; n-am rezolvat problema DELOC, ca urmare a notarei si a intrebarilor ei care n-au nici o legatura (m-am adresat la mai multi avocati pe plan local) sotul ei n-a avut nici o contributie la aceasta garsoniera, sot pe care cucoana notar il pune la inaintare, fara vreun drept, din moment ce-a fost dobandit ca bun propriu ulterior divortului, ca sa aiba o locuinta, si achitat integral si exclusiv de matusa mea. Nu detin ' proprietati' dle Dumitru...nici pe departe...eu la boschete NU VOI PLATI NIMIC fie prin decizie 'penala' din partea unei judecatoare corupte si penala ea insasi orice debite care nu-mi apartin; mai revin n-au decat sa ma impuste pe mine; am sugerat in instanta si executarea garsonierei prin primarie, ei bine nici asta n-a dat ' Satisfactie' ; pur si simplu vor sa ma termine din toate si orice punct de vedere, ca urmare a coruptiei din RO; in speranta ca-mi intelegeti cat de cat problema altfel am rugamintea sa nu mai contribuiti numai ca sa-mi scrieti 'solutii' pe care le-am incercat (TOATE!!!) fara rezultat ...va rog sa va abtineti...multumesc oricum de incercare.
Ati inteles GRESIT dle Dinu, n-am stat 4 ani fara sa fac nimic; am facut TOT posibilul; umblat la sectoare, fost de 5!!! ori la Bucuresti ; orice martor trimis de mine NU A FOST PE PLACUL NOTAREI care se leaga tot timpul de fostul sot al matusii mele, desi acesta n-a avut nici un aport la dobandirea garsonierei; ar trebui sa cititi firul meu mai bine.....inainte sa afirmati cum ca n-asi fi facut nimic :((((( mai mult decat penibil.
Multumesc din suflet Dle. RDumitru! am sa copiez si retine raspunsul dvs. si implicit urma sfatul dvs. (care nu mi s-a spus de notar!) la momentul acceptarii NU EXISTAU Debite catre Asociatie (in luna mai 2014 cand am acceptat succesiunea) acestea au inceput dupa cum apare in Chemarea in judecata din luna octombrie 2014!!; eu cand m-am trezit socata cu Chemarea in judecata ptr Debite CE NU-MI APARTIN, dupa toate problemele cu notara, am contactat-o si aceasta (notara) mi-a spus sa dau Declaratie de renuntare in baza Incheierii de Suspendare ( asa am si facut, desi nu consider ca bataia de joc a felului in care a instrumentat dosarul, reiese tocmai din 'sfatul' acesteia (al notarei care nu stiu ce urmareste de fapt); eu sa platesc intretinerea pe 4 ani a unor infractori NU AM S-O FAC! pot sa ma si impuste ca pe ceausescu, sau sa ma inchida, am vazut sistemul justitiar din romania (de fapt si eu lucrez la pfa ca traducator in instanta cand sunt convocata); matusa mea care era foarte apropriata de mine si de mama mea (in fapt mama mea nu doar era sora ei ci si unica ei prietena)..n-a muncit ca niste boschete care m-au si santajat sa-mi 'vanda' cicale actele de proprietate pe 500 euro pe care au pus mana prin patrunderea in garsoniera, ceea ce am refuzat categoric...cam asa stau 'lucrurile' multumesc inca o data de raspunsul dvs. Obiectiv! si omenos. cu toata stima!
Da, dna. Pricop, exact asa a spus si notara unde am dat declaratie de renuntare la succesiune, cum a spus notara doar dupa verisoara mea; dar in 2014 am dat declaratii de acceptare dupa ambele defuncte (matusa mea adica sora mamei mele si dupa fiica ei unica fara copii si necasatorita la data decesului); inteleg ca declaratia de renuntare recenta ca urmare a chemarii in judecata n-are ' valoare' si ca cele de acceptare primeaza; oricum chemarea in judecata ptr debite ce nu-mi apartin nu este DELOC in regula din moment ce n-am dus la indeplinire succesiunea ca notarei din Bucuresti nu i-a ' convenit' nici un martor si a suspendat succesiunea in 2015!; am avut termen unde am invocat lipsa calitatii procesuale, si judecatoarea mi-a respins cererea de respingere a debitelor ce pe NEDREPT mi se imputa mie, si achitarea sumei de 3500 euro ptr boschetari pe ultimii 4 ani de zile, astfel incat judecatoarea incurajeaza astfel infractionalitatea ocuparii abuzive si ilegale a boschetarilor si mai mult imi cere mie sa le platesc si intretinerea. Unde ati mai auzit asa ceva dvs ? ca mie personal, mi-e scarba maxima de o astfel de judecata stramba si de mirul lumii, bataia de joc dusa la maxim...mai mentionez ca-s o femeie singura, necasatorita si fara copii si veniturile mele sunt derizorii, chiar daca n-ar fi asa tot nu e nici din greseala ok o asemenea decizie ' judecatoreasca' ...toata manevrata din culise, in ' folosul ' infractorilor care sunt aparati si de un militian din Bucuresti care mi-a propus sa-i vand drepturile succesorale la jumatate din valoarea garsonierei si eu am refuzat ca nu-mi pare in regula sa le ia apararea celor care au patruns si ocupa ilegal de atata timp garsoniera si profitand de faptul ca eu sunt la sute de km departare :((((
Asociatia nu este creditoarea mea cu NIMIC dna. av. Gerber, nici eu debitoarea acesteia in vreun fel, NU DATOREZ nici o ceapa degerata Asociatiei...cei care trebuie trasi la raspundere sunt cei care au intrat abuziv dupa decesul verisoarei mele in garsoniera.
Consider ca ar fi fost mai corect sa solicite dezbaterea succesiunii in instanta si constatarea calitatii mele de mostenitor decat sa procedeze astfel, adica sa-mi impute DEBITE ce nu-mi apartin sau sa fi fost in vreun sau orice fel facute de mine.
o persoana mi-a spus ca dezbaterea unei succesiuni in instanta poate dura si 1 an de zile...este adevarat asa ceva? mai ales cand toata succesiunea preliminara deja s-a efectuat la bnp? de ce ar dura asa mult timp? ca sa se intinda la ce fire mai avem de despicat? sau sa-si justifice salariile judecatorii prin hartuire fara nici un rost, pur si simplu hartuire ?
n-am salariu...sunt PFA...alta idee ?