avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate alinadin

Activitate alinadin

Răspuns la discuția Avocat stagiar 2008
Cecivlad a scris:

Am sunat la Barou si mi-au zis ca daca nu am fost sa ridic decizia cand am fost programata, sa ma duc maine dupa ce termina alfabetul.#-o
[/quot

normal, pt ca e foarte greu:P.....asta e ceci, inca o zi de asteptare, si pt tine si pt noi.....:slap:
Răspuns la discuția Avocat stagiar 2008
Cecivlad a scris:

Multumesc,:love2: maine cand ma duc sa iau decizia o sa intreb acest lucru pt ca mi se pare absurd sa renunt la locul de munca doar pt a prezenta cartea de munca incheiata.

ceci sa ne informezi, pt ca si pe mine ma intereseaza acest lucru, sunt exact in aceeasi situatie ca si tine...
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
l-am luat si eu!!!!!
.......dar ce pot sa spun e ca mi-a lasat un gust amar examenul asta...........bafta celor care vor face contestatii......nu va lasati!!!!!
tot ce pot sa spun este ca s-a corectat cu....partea dorsala.........stiu foarte bine ce am invatat si ce am scris in lucrarile mele, am verificat si dupa examen, cu toate astea notele mele nu reflecta deloc ceea ce am scris.........au corectat doar sa fie corectate si atat...........e pacat......si-au batut joc de noi.........colegi...faceti contestatie, lucrurile nu pot ramane asa!!!!!!!!!!
13rocsana a scris:

Tocmai am vorbit cu cineva care a fost la barou.....raspunsul lor a fost ca nu stiu exact cand se vor afisa.....dar cel mai sigur la sfarsitul saptamanii!!! Eu cred ca isi bat joc de noi, alta explicatie nu mai gasescX-(

am sunat si eu la barou pe la 9 si ceva in aceasta dimineata, mi-a raspuns o doamna (cam nervoasa) si mi-a spus ca in cursul zilei de zi se vor afisa rezultatele, atat la barou cat si pe site......
dana2space a scris:

APEL catre toti care au sustinut proba orala la BB

Va rugam veniti cu detalii in privinta modului cum ati fost notati la proba "Organizarea profesiei", mai cu seama daca notarea a fost facuta in alt sistem decat admis / respins

Presupun ca, daca sunt intr-adevar diferente, problema intereseaza in mod direct pe toata lumea, in eventualitatea contestatiilor ....

eu am vzut cu proprii mei ochisori:"> .........in sala in care am dat eu examenul oral am fost notati cu admis/respins......
si eu am fost in A2 ......crima si pedeapsa...vineri au dat afara vreo 2-3 si sambata tot cam asa........plus ca s-au perindat prin amfiteatru o gramada(vineri au fost 3 supraveghetori permanent plus alti vreo 3 care veneau tot timpul si se plimbau printre noi, iar sambata tot 3 permanent si alti vreo 5 din cand in cand.......:duh:.........si nu vorbesc aici din perspectiva copiatului pentru ca oricum nu aveai dupa ce sau de unde ci efectiv prin prisma faptului ca am fost atat de supravegheati de parca am fi fost valori de interes national:P)

subscriu la ce a zis un/o coleg/a de pe forum referitor la dna/dra de 1.70, etc care a facut "inspectia" din cand in cand prin amfiteatru.....mi-e mi-a fost seminarista in facultate si stiu ce poate:P.......

referitor la rezultate nu au cum sa se afiseze saptamana viitoare, ganditi-va totusi ca sunt atatea lucrari de corectat....cred ca prin preajma craciunului aflam......:(
aishteruyo a scris:

hei!! la A2, in bucuresti, zicea cineva din comisie ca vor fi rezultatele pe joi sau pe vineri cel tarziu...:stunned: pana atunci, matanii si rugaciuni :worthy:

si eu am fost in A2 si nu am auzit nimic de genul asta...cine a zis?!? :-/.......oricum mi se pare destul de repede.....dar ar fi bine..scapam de agonie:P
DIANA AVA a scris:

...cata dreptate ai diana=D>.......asa e....... mult a fost putin a ramas, cum spunea un alt coleg de-al nostru......:D.......eu as vrea sa ne intalnim, nu doar la cafea cum spunea ceci :D ci in instanta, ca si adversari, ar fi o reala placere cu atatia oameni capabili si inteligenti =D>!!!!
pana atunci numai bine si mult noroc!!!!!!
eu sunt in A2!