avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate Dragos197604

Activitate Dragos197604

GabrielaA a scris:

Mie mi se pare normal sa nu va aduceti aminte in amanunt cum s-au desfasurat faptele pentru ca a trecut atata timp. Nu este o tragedie daca nu va aduceti aminte cu exactitate.

In primul rand tin sa va multumesc pentru promtitudinea mesajului si totusi pentru linistea mea (este pentru prima oara in viata cand sunt pus intr-o astfel de situatie si cred ca si ultima) ce situatii pot intimpina,care este procedura si la ce ma pot astepta din partea completului de judecata(iertati-mi exprimarile deloc judiciare nu am pregatire in domeniul justitiei fiind economist).Va multumesc anticipat!
Buna ziua, prin prezenta vin cu rugamintea de a-mi formula un raspuns.......sunt martor intr-un proces penal si chemat sa depun marturie despre cele vazute....fapta respectiva s-a produs in anul 2016(un vecin a tras cu o arma in alt vecin)...daca prin declaratiile mele date in fata instantei se considera ca eu as putea minti sau poate nu-mi aduc aminte cu exactitate intamplarea respectiva sau poate pur si simplu omit ceva din declaratiile initiale ..ce se poate intampla concret si care sunt sfaturile D-voastra pentru a nu fi acuzat de marturie mincinoasa.In speranta unui raspuns urgent va multumesc anticipat